INmusic #14: najbolji festival u Europi ove godine. Idemo!

 

Dakle, danas je točno 14 dana do početka 14. po redu INmusic-a, našeg najvećeg open air festivala koji će se održati od 24. do 26. lipnja i kojim tradicionalno započinjemo ljeto u Zagrebu.
Zato ćemo vam dati još nekoliko informacija koje bi vam mogle dobro doći. Za početak, u ovom finalnom vremenu pred festival, ulaznice su vrlo tražene pa ako rođendanski koncert kultnog benda The Cure ne želite preplakati slušajući ga ”s kopna”, nemojte okasniti.


The Cure ove godine slavi svoj 40. rođendan pa je i njihov dolazak na INmusic dio turneje kojom proslavljaju ovaj jubilej. Inače, prije nekoliko dana objavljen je najavni video filma “Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park London”, a u kina stiže 11. srpnja!

 

 

Kroz tri dana INmusic će na jarunske otoke dovesti najbolje smiksanu glazbenu poslasticu koju možete uopće zamisliti, a britanski New Musical Express ga je proglasio najboljim festivalom u Europi ove godine. The Cure dolazi u finalu, treći dan festivala, 26. lipnja, a njihov koncert trajat će dulje od dva sata, kažu iz INmusica.
Potpuni program sa satnicom koncerata provjerite na stranicama INmusic festivala »

 

Ulaznice…

Trodnevna ulaznica iznosi 549 kn i može se nabaviti u svim poslovnicama OTP banke Hrvatska, Dirty Old Shopu te putem službenog INmusic webshopa »

Također, u prodaji je i ograničeni kontingent jednodnevnih ulaznica isključivo putem službenog festivalskog webshopa ». Jednodnevne ulaznice po za prvi i drugi dan festivala iznose 449 kuna (+ troškovi transakcije), a za treći dan 499 kuna (+ troškovi transakcije).

 

 

Ako dolazite vlakom…

Svi koji na INmusic #14 planiraju doći vlakom mogu iskoristiti super popust 40 % u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust će se moći koristiti od 21. do 28. lipnja 2019. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Dovoljno je da prilikom kupnje karte naglasite da idete na INmusic festival ili da predočite festivalsku ulaznicu. Pri povratku je bitno da svi koji žele koristiti popust imaju ovjerenu kartu koja se ovjerava na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu te da je predoče prilikom vožnje.

 

Plaćanje na INmusicu…

Naravno i ove godine je omogućeno beskontaktno plaćanje na festivalu što itekako smanjuje redove i gužve. Na prošlogodišnjem INmusicu najveći red bio je za popularne vegetarijanske burgere koji su bili totalni hit. Vidjet ćemo za par dana što će ove godine biti gastronomski hit INmusica.

 

Najnovije informacije pratite na INmusic Facebooku ili na Instagramu »

 

foto: Julien Duval /www.inmusicfestival.com