Jo Malone, lijepo te je imati u Hrvatskoj!

 

Ako ste proteklih dana prošli zagrebačkom špicom, onda ste zasigurno osjetili novi opojni miris, intenzivni oblak parfemskih nota koji se širi iz malog uglađenog shopa na Ilici, nadomak Cvjetnog i Trga bana Jelačića. U Zagreb je stigao Jo Malone London!


Luksuzni londonski brend iz grupacije Estée Lauder, prepoznatljiv po tome što posebnu pažnju ulaže na zamatanje svojih finih proizvoda, od parfema preko kupki i losiona za tijelo, do svijeća, nedavno je otvorio svoj prvi dućan u Hrvatskoj.

A upravo svijeće koje su najprodavaniji i, rekli bi, omiljeni Jo Malone proizvod među klijentelom širom svijeta začinile su atmosferu otmjenog partyja koji se ovih dana dogodio u zagrebačkoj šumi Grmoščica, na imanju La Grma. Ukrasne kutije Jo Malone u kremastoj boji različitih veličina bile su bajkovito raspoređene po imanju, ispod lampica na krošnjama, a cijeli ugođaj bio je doista vrhunski. No, ono po čemu će se ovaj party pamtiti na poseban način su Jo Malone svijeće koje su kadre doslovno začarati ljepotom svojih mirisnih nota. Oko 200 svijeća je te večeri bilo upaljeno u La Grmi.

Niže u članku pogledajte nekoliko kadrova koje smo zabilježili na Jo Malone partyju.

Inače, mirisni arsenal Jo Malone broji 29 parfema, ali to nije završena priča. Ono po čemu je ovaj brend drugačiji od ostalih je to što se svi ovi parfemi međusobno miješaju, nadograđuju i stvaraju sasvim jednu novu priču koju ćete kreirati baš prema svom ukusu. Jer najljepše od parfema je to što note kada se međusobno miješaju postižu nove jedinstvene tonove mirisa koji ovise o tome koliko ste puta špricnuli pojedini parfem.

U dućanu Jo Malone pomoći će vam izabrati najbolju kombinaciju mirisa, a možete zatražiti i opuštajuću masažu ruku pomoću koje upravo možete saznati koje vam note najviše odgovaraju.

I šlag na kraju, proizvode Jo Malone dobit ćete prekrasno upakirane pa mogu biti doista sjajan poklon za nekoga drugog ili za samog sebe. Kažu nam iz Jo Malonea da njihov ritual pakiranja poklona traje 6 minuta.

Dakle, što više reći, upustite se u ovu finu luksuznu mirisnu priču.
Jo Malone, lijepo te je imati u Hrvatskoj!