Lidija i Slavica u novoj kampanji za nakit Slavoniku

Lidija Lešić

 

My Choice predstavlja novu kolekciju modnih dodataka koja će oduševiti sve koji svoj stil žele istaknuti unikatnim komadima

Iza ovog domaćeg brenda stoji poznata hrvatska influencerica i model, Lidija Lešić, koja je kampanju za ljetnu kolekciju Slavonika posvetila svojoj pokojnoj baki Slavici koja je u Lidiji najviše probodila ljubav prema Slavoniji. Iza objektiva našao se renomirani fotograf Šime Eškinja koji je zabilježio tu ljubav pretočenu u moderni nakit sa slavonskom tradicijskom izradom. A u kampanji se kao manekenka pojavila još jedna Slavica, Slavica Valdec.

Slavonika ovaj put vodi na more te pokazuje da su sunce, more i sol u kosi sasvim dovoljni kako bi svaka djevojka posebno zračila i istaknula svoju prirodnu ljepotu. U kolekciji se nalaze različiti modeli naušnica, šešira, torbi i cekera koji su rađeni od prirodnih materijala te kompletno rezultat ručnog rada odnosno heklanja. Za pojedine modele potrebno je čak više od 50 sati ljudskog rada što dodatno pridonosi posebnosti i vrijednosti ove kolekcije originalno inspirirane Slavonijom.

Modeli iz ove kolekcije odišu jednostavnošću te originalnošću delikatne izrade. Svaku ljetnu kombinaciju će podignuti na novu razinu te divno pristajati uz preplanuli ljetni ten.

Omiljene komade potražite u showroomu na Knežiji ili Instagram profilu brenda – https://www.instagram.com/mychoice_jewelry/