Ova mirisna kolekcija kombinirala je Provansu i Mediteran, a rezultat je neodoljiv!

 


Voćni mirisi i ljeto se vole, a kad su prožeti posebnim francuskim štihom, u njih utkano voće, povrće i bilje iz Provanse i Mediterana, onda znajte da ćete ovo ljeto pamtiti po njima.

Za to se pobrinuo L’OCCITANE koji je baš sad, na početku ljeta, predstavio neodoljivo mirisnu i bajkovito šarenu kolekciju maski za lice, pilinga, balzama i ruževa za usne koja je spremna oduševiti svakoga tko se prepusti ovim mirisima i finim teksturama.

Tako su šareni balzami za njegu usana i maske za lice nadahnuti bojama i mirisima tržnica Provanse i voćnim aromama koje bježe sa štandova, ispunjavaju zrak i mame nosnice… Ovu živahnu kolekciju inspiriralo je sočno voće bogato vitaminima, punog okusa i jarkih boja, okupano toplinom Mediteranskog sunca. Dobro je znati i da iza sastojaka, poput ulja pomela s Korzike, organski uzgojene mrkve iz Provanse i hladno prešanog ulja nara, stoji ručna izrada – vještina koja u obzir uzima prirodu voća i izvlači iz njega ono najbolje.

Nova široka paleta šarenih voćnih L’OCCITANE maski za lice, pilinga, balzama i ruževa za usne ima isti cilj: učiniti vašu kožu ljepšom i sjajnijom! Ukusni pilinzi su poput sočnog predjela za meke i glatke usne te su toliko primamljivi da bismo ih najradije pojeli. Slasni balzami u boji, usne će opskrbiti vlagom i naglasiti njihovu prirodnu boju. Naposljetku, apsolutni novitet u L’OCCITANEU – raznobojni voćni ruževi obogaćeni vitaminom E ostavit će usne potpuno neodoljivima i spremnima za sočne poljupce.

 

 

Na ekskluzivnom predstavljanju u bajkovitom dvorištu ”Kuglane” u zagrebačkoj šumi Grmoščica skupila se fancy ekipa među kojima su se našle mnoge beauty i lifestyle blogerice koje su imale priliku prve isprobati zanimljive nadolazeće novitete.

Teksture maski i pilinga za lice koje podsjećaju na kašice, marmelade i jogurte, oduševile su sve prisutne. A osim što ih je užitak koristiti, nježno će uljepšavati vašu kožu ovog ljeta.

Momente s čarobnog događanja možete pogledati na Instagram profilu @loccitane_hr ».

A više informacija o opojnim voćnim novitetima potražite na www.loccitane.hr ».