Ove sandale su pravi street style bombončić!

Barbara i Monika Pešorda

 

Sa sestrama Monikom i Barbarom Pešordom već smo otkrili sjajne Guliverove tenisice iz kolekcije Basic Sneakers » te ih s guštom nosili u proljetnim stylinzima.


A sad, tik pred zvanični početak ljeta, sa zadovoljstvom smo zabilježili zavodljivost najnovijih sandala u jarkim bojama koje su stigle iz Guliverove radionice.  Povezali smo ih s lijepim ljetnim haljinama jer kombinaciji haljine i sandala ništa ne moći konkurirati. No, i s tričetvrt trapezicama koje lijepo ističu figuru i posebno ženske gležnjeve, a sandale su tu došle kao modni nakit.

 

Špica kaže: Sandale u jarkim bojama i ženstvene haljine – najmoćniji styling!

S neizmjerno ženstvenim modelima sandala s kojom nas je Guliveru uveo u najdražu sezonu, ljetni stylinzi dobivaju injekciju posebnog šarma zbog sjajno odabranih boja koje su se našle u ovoljetnoj kolekciji.

Žute, zelene, mađenta, plave, cvene… nemoguće je izabrati favorita. Primjetit ćete također da nove modele sandala karakteriziraju popularne blok potpetice čija visina garantira da u njima možete “prevaliti” dužu dionicu – od trčanja po gradu do svečanijih prilika kao što su ljetna vjenčanja.

Kolekcija je vrlo pametno osmišljena, a ponuđeni modeli se mogu naći u svim bojama što je sjajna stvar, jer se ne može dogoditi da nađete model za koji ćete reći – eh, jabih taj model, ali u ovoj boji… Guliver ih ima u svim nijansama!

Dizajnerski tim na čelu sa Sandrom Duilo, ovu koloritski razigranu ljetnu kolekciju, pojačao je s modelima u boji karamela, bež i crnoj – za sve koji radije biraju klasičnu “sigurnu” opciju.

Mi ostali koji se volimo kockati i riskirati “otkačit” ćemo na ove jarke! Jer tu strast njegujemo još od Guliverove prošlogodišnje ljetne kolekcije ».

Pa ako nas je ta kolekcija podsjećala na kolačiće macaronse, onda za ovu možemo jedino reći pravi slatkiši!

 

”T” remenčić uvijek naglašava retro look, a u ovoj crvenoj boji snažno poziva na ples. Elegantne bež sandale sa slingeback remenčićem snaći će se u svim prilikama. (Guliver crvene sandale 640 kn, bež sandale 690 kn)

 

P.S. Basic sandale također su izrađene od kvalitetne kože

Osim predstavljenih modela Guliver također ima i Basic liniju sandala u sklopu koje su modeli dostupni po cijenama od 329 do 449 kuna, uključujući i platforme. Svi Basic modeli izrađeni od kvalitetne kože kao i ostatak kolekcije, te dostupni tijekom cijele sezone po uvijek istoj atraktivnoj cijeni na svim prodajnim mjestima i u web shopu – www.guliver.hr

 

Monika je svoj ženstveni dnevni look s prozračnom cvjetnom haljinom i basic sivim blezerom, razigrala energičnim zelenim sandalama vrlo upečatljivog dizajna remenčića koji izgledaju kao pravi ukras na nozi. A Barbarine morsko plave sandale sjajno su se ukopile uz ovaj sunačani ljetni look s prugicama i bijelim cropped trapezicama koju su i najpopularniji kroj ovog ljeta. (Guliver zelene sandale 590 kn, a plave 740 kn)

 

Lagane lepršave ljetne haljine svijetlih tonova, sa slamnatim šeširima, sve to izgleda nježno i profinjeno. A začin ovom elegantnom ženstvenom looku dale su jarka ljubičasta i predivna žuta na Guliver sandalama. (Cijena im je 590 kn)

 

 

Provjerite ostale modela Guliver sanadala iz ljetne kolekcije »