Svima trebaju cipele lutalice

 

Bolje rečeno, svima nam trebaju sandale lutalice… jer ljeto nas zove na putovanja!
Nema cure koja spakirane štikle za more nije niti jednom obula, a jedan zahvalan par udobnih sandala je ciiiiiijelo vrijeme nosila. I bila mu zahvalna jer je pasao uz sve kombinacije, a te sandale nikad nisu nažuljale!


Uvijek svi prvo pomislimo da je ljeto za akciju. I jest. Želimo putovanje, želimo se provoditi, no i odmoriti. A ima li boljeg odmora i putovanja od onog koje ste proveli ili prehodali u sjajnoj obući koja je bila toliko udobna da je niste niti osjetili osim onih par trenutaka kada ste zamišljeni na trajektu promatrali kako vam dobro stoje te nove sandale. Ono, volite ih!

Pronašli smo upravo takve sandale koje je lako zavoljeti zbog njihove lagane gracioznosti i posebno zato što su udobne do savršenstva. Jedina ”komplikacija” je veliki broj modela, sličnih, ali svaki opet poseban i privlačan. Popularni američki Skechers nas je doslovno oduševio ovog ljeta svojom kolekcijom finih sandala koje smo pronašli u ShoeBeDo dućanima »,

Čini se da su razmišljali upravo ovako: ”kad bi udobna Skechers tenisica postala sandala”.
Evo kako su je osmislili: pero lagane sandale, s udobnim rastezljivim remenčićima koji se lako prilagođavaju nozi jer imaju strateški ušivenu lastiku, sve potpetice su pune, a visina im varira od preudobnih 3-4 cm do onih oko 5-6 cm.

Moderne globtroterice jako dobro znaju da najvažniju stvar u ljetnoj garderobi čine baš te jedne udobne sandale kao i meke šlape zbog kojih flasteri neće trebati. I baš te sandale, s malo povišenom petom, svima kronično nedostaju u garderobi!

Sa stylish studenticom Nušom Prižmić uputili smo se u ShoeBeDo i izabrali izvrsne modele sandala i papuča Skechers koje smo prošetali kroz jednu atraktivnu, urbanu, ljetnu, street style priču.

Ljeto nije za modno žrtvovanje, lagana lepršava odjeća i traper šorcevi ne žele visoke potpetice, već elegantne sandale koje će svojim oblikom vizualno izdužiti noge, a biti poput tenisica. Jer na kraju dana noge neće biti umorne i otečene od nošenja neudobne obuće!

Zato su sandale s punom petom pravi ljetni hit, one nogu vizualno izduže, a s druge strane funkcionalne su za cijeli dan. Osim što su udobne, Skechersove modele sandala karakterizira i to što su iznimno lagane. Jedino očekujte da će vas na cesti druge žene zaustavljati i pitati gdje ste ih kupili – jer dok smo snimali na zagrebačkoj špici žene su nas doslovno pitale za svaki par koji je nosila Nuša.

S Nušom smo proveli cijeli dan, a ona nam je pokazala kako se Skechers sandale i šlape dobro uklapaju u moderne stajlinge iz njezinog chic ormara!

Sandale potražite u ShoeBeDo dućanima i na webu » te Skechers storovima, a pogledajte na linku modele koje smo isprobali:

Skechers sandale Beverlee na punu petu » dolaze u više neutralnih nijansi.

Skechers šlape sa šljokicama Pop Ups – Summer Rush »

Skechers sandale s udobnom srednjom petom Desert Kiss » dolaze u sedam nijansi.

 

Vintage bluza, traper šorc i Skechers sandale na punu petu

 

Šljokičasti top na jedno rame, traper šorc i Skechers šlape sa šljokicama

 

Lagana košulja, traper šorc i lagane Skechers sandale