Seksi mutanti osvajaju špicu

košulja haljine i blejzer haljine


Ono kad se tek vratite s mora i navratite u Zaru, a tamo jesen. Nema šarenila, boje uredno posložene: bijelo, crno, bež, sivo. Maslinasto zeleno. I pokoji uzorak, ali više nije tako dominantan. Gdje je odjeća od koje će vam zatreperiti leptirići u trbuhu dok je isprobavate u kabini? Ona u kojoj ćete se osjećati izuzetno atraktivno baš sada na kraju ljeta, u trenutku kada i one najokorjelije kritičarke svog tijela odstupe i priznaju same sebi da im tijelo ne izgleda tako loše. Jer moćna kombinacija mora i sunca je učinila da tijelo doista izgleda ljepše, više fit i svakako atraktivnije.

Prošetali smo ovih dana zagrebačkom Ilicom i ono što smo na stylish prolaznicama zabilježili kao zanimljive komade koji naglašavaju žensku ljepotu su košulje i sakoi. Da, među klasičnim poslovnim komadima našli smo seksepil koji odgovara baš ovom trenutku dok preplanuli iz ljeta idemo prema poslovnoj jeseni.

 

Krenimo s košuljama: predimenzionirane, mutirane do haljine

 

To su košulje o kojima govorimo. Nose se preko šorceva i to tako da su doslovno dulje od njih – ovo je naravno ležernija varijanta. Za formalnije prilike su prilagođenije haljine koje su nastale modifikacijom košulja. Uvijek među ženama popularne košulja-haljine, najčešće dosežu do ispod koljena, no ovaj put najpoželjniji model zadržao se u mini varijanti. Nosi se stegnuta u struku ili opuštena. I to je u stvari ona iskonska seksi slika žene u muškoj košulji s golim nogama odakle je i krenula cijela epoha predimenzioniranih košulja koje izgledaju jako atraktivno na ženama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by perfect_fashion_styling (@perfect_fashion_styling) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis) on

 

 

Atraktivnu kombinaciju vidjeli smo na ovoj djevojci na zagrebačkoj špici:

košulja haljine i blejzer haljine

Duga košulja preko bijelog šorca istaknula je njezine fit noge, tenisice su se sjajno uklopile u ovu priču kao i fora natpis na leđima košulje ”Devils have no fan”. Mi smo definitivno fanovi ovakvog izgleda.

 

Modeli košulja-haljina koji nam se čine zanimljivima…

 

Iz Zarine nove kolekcije

košulja haljine i blejzer haljine

 

Sakoi. Oni tek dolaze

 

Za njih je zasad još prevruće. No sakoi na koje vam želimo skrenuti pažnju su oni, opet predimenzionirani, stegnuti u struku, koje možete nositi, opet kao u funkciji haljine. Iz njih su izrasle blejzer-haljine koje su vrlo zastupljene u jesenskim kolekcijama. Imaju urednost balonera i ponovno onaj naglašeni seksepil koji potiče slika golog ženskog tijela omotanog velikim sakoom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babú Magazine (@babu_mag) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peggy DeGuire (@peggyshoeshop) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by glam-o-meter (@glamometer) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Styleograph (@thestyleograph) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PORTER magazine (@portermagazine) on

 

Blejzer-haljine u ovosezonskim kolekcijama…

 

Ono što obujete odredit će cijeli stil ove poslovno-seksi kombinacije!

 

Tenisice će dati mladenačko ležerni štih, decentne japanke ili ravne šlape izgledat će vrlo ženstveno i pročišćeno. S visokim potpeticama, preferiramo one sa špicastim vrhom, ova kombinacija će kulminirati do visoko elegantne i ubojito atraktivne. A s crnim gležnjačama, naći ćete se u centru trendovske jeseni. Jer gležnjače su apsolutno poželjna obuća. No, to je nova priča.

Najpopularnije tenisice na zagrebačkoj špici ovog trenutka

vidi više »