Hippy Garden spektakl u odajama i tajnovitima hodnicima Klovićevih dvora

 

Topot konja, zvuci vjetra, miks romskih nota, magično prigušeno svjetlo, atraktivna majstorica virtuozno namotava šećernu vunu, u prolazima do piste iz vrčeva se toči crno vino… Bilo je jasno već na samom ulazu u galerijski kompleks Klovićevih dvora da je Hippy Gardenova dizajnerica Đurđica Vorkapić “zakuhala” prvu čaroliju.


Pod nazivom #NEVERSTOPCHANGING Đurđica je izrežirala visokostilizirani modni spektakl u kojem se znalački igra vrhunskom elegancijom, savršeno razrađenim krojevima i bogatim detaljima koji u duhu prepoznatljivog stila Hippy Garden izgrađuju najnoviju kolekciju.

Među 60-ak modela u kolekciji se ističu dugačke haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i resama, kao i pletene kimono toalete. Zavodljivost njezinih kreacija je dodatno naglašena moćnom crvenom kojom je započela revija, a kulminirala je lookovima u crnoj boji ukrašenim zlatnim detaljima.

“Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu”, rekla je Đurđica Vorkapić o novoj Hippy Garden kolekciji.

Evo nekoliko modela s revije, a niže u članku pogledajte video.

HIPPY GARDEN – #NEVERSTOPCHANGING-2019 – FASHION SHOW