Kabanice zbog kojih se radujemo kiši

 

U svojem prepoznatljivom koloritu – zeleno, creveno, plavo, žuto, Sheriff & Cherry odnosno, Mauro Massarotto, kreativni direktor ovog urbanog hrvatskog brenda predstavio nam je živopisne kabanice koje su nastale u suradnji s danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA.


U trenutku kad odbrojavamo posljednje toplije dane produženog ljeta i spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry radionice došla su četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića. Svi su izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Osim veselih boja i zanimljivog dizajna, modeli kabanica i šešira imaju i karakteristična imena: kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom, ”pončo kabanica” zove se Sherlock, a duga klasična kabanica Ernest. Svi modeli dolaze u nekoliko različitih kombinacija boja. Pogledajte ih u nastavku…

Sheriff & Cherry kabanice dostupne su na www.sheriffandcherry.com te ekskluzivno u B.A.R.A.B.A. Store u Radićevoj ulici u Zagrebu. Pored kabanica s potpisom Sheriff & Cherry, B.A.R.A.B.A. Store u svojoj ponudi ima i klasične modele ELKA kabanica u raznim bojama.