Zavodljiv jesenski styling ulovljen u vintage dućanima

moje cipele web shop planika obuća ulični ormar zagrebačka špica moda cromoda street style zagreb cromoda styling paula volarević

Paula Volarević

 

Ugodno “bablje ljeto” koje se lijepo protegnulo kroz cijeli listopad i učinilo ga vjerojatno najugodnijim mjesecom u ovoj godini savršeno se poklopilo i s outfitom kojem je odgovaralo malo sunca, ali i jesenski štih. Oversized sako, šorc i visoke čizme je styling koji smo ove jeseni skoro svi poželjeli odjenuti bar jednom.


U njemu je skriva ljepota i udobnost na nekoliko razina – ma koliko preveliki sako izgledao robusno upravo će on istaknuti krhkost ženskog tijela dok nonšalantno pada niz ramena, šorc će naravno komplimentirati ženske butine, dublji modeli koji se sada nose će posebno naglasiti struk. Nema tog stylinga kojem duboke čizme neće dodati cool efekt. I to je kombinacija koja je ove jeseni zavela ženska srca.

Namjerno ne kažemo trend jer ovaj opis outfita ne traži da otrčite u neki od popularnih dućana i ulovite udarne komade.
Apsolventica Paula Volarević svoje je “ubode sezone” pronašla u vintage shopovima: sako za “tri” kune, a ovaj savršeni kroj šorca sama je isjekla od second hand traperica.

 

planika obuća zagrebačka špica ulični ormar vinatge street style zagreb cromoda moda styling paula volarević

ulični ormar planet obuća zagrebačka špica street style zagreb cromoda lijepe cure moda styling paula volarević

planika obuća zagrebačka špica moda styling paula volarević ulični ormar

 

Što se nas tiče mi ćemo bez trunke dvojbe reći da ovakav outfit ima potencijal vladati uličnom modom duboko u jesen. Za hladnije dane opremite se grilonkama, a ostatak stylinga već je ionako vrlo jesenski.

Što reći na kraju, obožavamo seksi street style outfite s čizmama i šorcevima. Prošećite po second hand shopovima i poput Paule pronađite zanimljiv sako.

Ovo su modeli sakoa koje možete pronaći na Asosu:

(trenutno imaju akciju 20% popust na svu robu do 1. studenog uz kod: WITCHPLZ »)

 

 

Evo nekoliko i šorceva:

 

 

A zanimljive čizme pogledajte ovdje »