Lila džemper s volanima & scrunchie u kosi. Ovo je najslađa kombinacija ove jeseni

styling lila džmper zagreb ilica zara webshop

 

Snimili smo je taman prije nego je zahladilo pa smo imali sreću vidjeti ovaj styling neskriven ispod toplijih pokrivala. Sve je na njoj slatko – od baršun gumice u kosi (”scrunchie”) preko mini torbe do ovog lila džempera koji je i voluminozan i mekan i ima neukrotive volane.


 

styling lila džmper zagreb ilica zara webshop

 

Djevojka ga je sjajno ukomponirala. Frajerski mu je dodala traper suknju s podrapanim detaljima te čizmice koje iako su stilizirane imaju neku komponentu grubih bajkerskih gležnjača. I ovo je ta neka modna igra koju nam omoguće slatkasti džemperi da s njima izmiješamo nekoliko stilskih karaktera u kojima se uočava vedri i razigrani modni duh. Sezona ”sweater weather” je započela, stoga ovo je izvrsna outfit inspiracija za hladni studeni.

Prije nekoliko dana pogledali smo novu kolekciju džempera nazvanu Sentiment2 koja nas je doista emotivno dotaknula svojom igrom boja, uzoraka i pletiva. Radi se o džemperima i vestama hrvatske dizajnerice Nataše Mihaljčišin koji se od ove jeseni ekskluzivno mogu nabaviti u koncept storeu Garderoba u zagrebačkoj Martićevoj ulici ».

Kad ste već u blizini, u džemperu, navratite u Mr. Fogg i naručite čaj. A on će stići u ”ormaru”. Ako već niste isprobali onda svakako naručite čaj, konobarica će vam sve objasniti!

Ako ste u potrazi za dobrom traper suknjom ova s Asosa nam se jako sviđa zbog rasporka na prednjoj strani i jako lijepog violina kroja. Izrađena je od finog mekog trapera s malo elastina zbog čega je baš jako udobna. p.s. isprobano!

Mini torbe su najbolje žensko oslobađanje jer vas primoraju da se riješite svega nepotrebnog što inače nosite u torbi, a imaju dovoljno mjesta samo za onih par bitnih stvari. Savršene!

 

styling lila džmper zagreb ilica zara webshop

styling lila džmper zagreb ilica zara webshop

styling lila džmper zagreb ilica zara webshop

 

Koje kreacije je Giambattista Valli prebacio u H&M

💃 vidi više »