Potraga za dobrim kaputom! Evo 15 zanimljivih…

pernille teisbaek zenska moda 2019 kaputi 15 zanimljivih oversized kaputa Asos

Coat weather

Nakon toplog, gotovo ljetnog ugođaja u listopadu, u studenom smo uskočili u kapute, a sweater weather trajao je gotovo nekoliko poslijepodneva. Stoga, okrećemo se slojevitim zimskim pričama pa smo u potrazi za kaputima, i to onima koji su oversized, jer su idealan saveznik za zimske stylinge.


U nekoj kolektivnoj tradiciji ostalo je usađeno uvjerenje da kaput mora biti izrađen od finog vunenog štofa. No vremena su se promijenila. Prihvatili smo da možemo vjerovati jeftinijim poliesterskim high-street verzijama, koje često imaju nekoliko postotaka vune u sastavu. Posebno ako ih potpomognemo slojevitim odijevanjem u koje će se džemper vrlo dobro uklopiti.
Uostalom, što zamjeriti kaputu koji košta od 500 do 750 kn, a usto je moderan, trendovski, dobro skrojen i daje niz mogućnosti za kombiniranje. Upravo takve smo pronašli u Asosu… ouu, yeeee!

 

 

Vuneni kaputi su last season

Ne bježimo od činjenice da nisu topli kao vuneni, ali isto tako vrlo često nisu niti teški za nošenje što itekako ima svoju prednost. U kombinaciji s vunenim ili kašmirskim džemperom postigne se dobar omjer težine i topline, a i to je kvaliteta koju itekako cijenimo u svakodnevnim zimskim stylinzima!

Pretresli smo ponudu najnovijih Asos kaputa i sa zadovoljstvom možemo konstatirati da su se ove godine posebno potrudili donijeti zanimljive krojeve. Jedan pink sa životinjskim uzorkom na kojeg smo bacili oko je rasprodan » ovaj put smo u web košaricu smjestili 15 kaputa na razmišljanje, vidjet ćemo koji će do check-outa. Pogledajte naš odabir – od onih pune boje, preko kariranih do kaputa od lijepljenog štofa…

Provjerite ovih 15 oversized kaputa is Asosa:

 

 

 

zenska moda 2019 kaputi 15 zanimljivih oversized kaputa Asos

Textured coat in camel » (ps. update: na Asosu je rasprodan ali ga jop uvijek ima u Topshopu » poštarina je besplatna za narudžne preko 100 funti)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovo je najslađa kombinacija ove jeseni

vidi više »