4 haljine Johanne Ortiz za h&m usred adventa probudile čežnju za ljetom

haljine johanne ortiz h&m

 

Bilo je dovoljno vidjeti tek pristigle četiri cvjetaste haljine iz pretkolekcije Johanne Ortiz za h&m da nam se usred adventskog raspoloženja pojača čežnja za ljetom!


Do ljeta još 200 dana…

Još jedna dizajnerska suradnja u h&m-ovom aranžmanu široj publici ovaj put približava kreacije kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz. Suradnja će kulminirati u ožujku 2020., a sada je u prodaju puštena teaser pretkolekcija koja sadrži tri maksi i jednu mini cvjetastu haljinu s volanima.

***

***

Ova dizajnerica je specifična po tome što nije stasala na terenu najutjecajnijih modnih gradova – Pariza, Londona, New Yorka i Milana, već je u fokus došla radeći upravo iz Kolumbije. A kako sama kaže njena domovina je snažno prisutna u njezinim kreacijama od kolorita printeva do seksepila zavodljivih krojeva.

Pretkolekcija Johanna Ortiz x h&m je od danas dostupna u odabranim trgovinama te na h&m webu », a cijela kolekcija stiže u ožujku 2020.

Dok su cijene haljina dizajnerice Johanne Ortiz na Net-a-Porteru » i Mytheresa webshopu » kreću između 700 pa do 3500 eura, cijene haljina Johanna Ortiz u h&m-u su od 40 do 60 eura:

4 haljine Johanne Ortiz za h&m:

 

haljine johanne ortiz h&m

Fotofrafije ©️ Slavica Josipović

 

 

Pogledajte također:

Ona i dalje nije na društvenim mrežama. I izgleda sjajno!

vidi više »