Imate li hrabrosti za bijeli kaput?! One imaju i sjajno izgledaju!

bijeli kaput zagreb street style moda zima 2019

Kako stvari stoje Božić u Zagrebu bi se mogao zabijeliti jedino kada bi se sve stylish cure udružile i na ulicu izašle u svojim bijelim kaputima. Znamo da stylish cura u Zagrebu ima, a ni bijelih kaputa ove sezone neće faliti!


Jer bijeli kaputi su hit i kadgod se netko na našem Instagramu pojavi u njemu komentari brzo potvrde obožavanje i trend.

Usudit ćemo se reći da prije vremena Instagrama nije bilo toliko hrabrosti za nošenje bijele boje u mjesecima kada po defaultu biramo tamnije tonove. No sada se to modno raspoloženje rapidno mijenja, pa sve češće viđamo zanimljive outfte u kojima bijeli komad dominira, a nije više niti rijetkost vidjeti total bijeli look.

Naime trend total white look se razvio iz nečeg što se na engleskom naziva tonal dressing, tj. kada od glave do pete nosite jednu boju. Pa dok jarke boje u tako tonski koordiniranim outfitima označavaju kreativnost, strast i otkačenost, bijela, uz bok bež nijansi, daje izgled luksuza. A luksuz je poželjan u svako godišnje doba, na neki način odobito ovo zimsko, predbožićno vrijeme!

Iako bijela boja drži posebno mjesto u našem srcu i u konačnici trajno je vezana za boju vjenčanja, činjenica je da je tijekom zimskih mjeseci često izbjegavamo nositi iz praktičnih razloga jer s njom je teško prkositi lošem vremenu. No upravo filing koji ta boja daje odupirući se zimskom sivilu je benefit u kojem možete uživati.

Styling u bijeloj boji je uvijek upečatljiv i s njim se uvijek izdvajate iz mase. Onaj kome takvo izdvajanje odgovara uvijek će izabrati bijelu boju!

 

bijeli kaput zagreb street style moda zima 2019

bijeli kaput zagreb street style moda zima 2019

Fotografije © Ana Josipović

Pogledajte također :

Zbog nje sada svi želimo roza pelerinu

vidi više »

Potraga za dobrim kaputom!

Evo 15 zanimljivih »