Jelena Rozga: Ljubav me je puno puta demantirala…


Nakon jednog od najuspješnijih singlova predstavljenih tijekom prošle godine, “Moje proljeće”, Jelena Rozga za početak 2020. donosi novu pjesmu “Sveto Pismo”.

Pjesmom s jakom emocijom i porukom koja vas tjera da postavite pitanje je li ljubav zaista dovoljna?, Jelena još jednom pomiče granice.

Sveto pismo je pjesma koja vas jednostavno tjera da sebi postavite pitanje koje danas čuči u svakome od nas, “Je li ljubav zaista dovoljna”? Je li samo ljubav dovoljna da preživi sva iskušenja i probleme ili je ipak potrebno nešto više?” Vjerujem da smo se svi barem jednom ovo zapitali, i sama pokušavam doći do odgovora kojeg i dalje nema… Ali vjerujem u ljubav i želim vjerovati cijelim bićem da je sama po sebi ljubav ipak dovoljna, iako me je demantirala puno puta u životu, kao i mnoge od nas.”  – izjavila je Jelena te dodala da ćemo ovu pjesmu premijerno čuti na njenom YouTube kanalu » u ponedjeljak 27. siječnja, točno u podne.

“Sveto pismo” nas vraća na početak Jelenine karijere gdje su rođene pjesme koje desetljećima žive veličanstveno i u punom sjaju pravih hitova, ali ovog puta uz jedinstveni dašak fenomenalnog Darka Dimitrova koji potpisuje aranžman, dok je za muziku i tekst zaslužan sjajan dvojac Tonči i Vjekoslava Huljić.

Fotografija: Petar Vilović; odjeća: Twins; frizura: Salon Franić