Diana Viljevac otvorila prvu trgovinu u Dežmanovom prolazu

Nova modna oaza dizajnerice Diane Viljevac prostire se na dvije etaže i kupcima donosi elegantnu modnu priču kroz besprijekoran koncept uređenja uz minimalističke detalje koji pružaju osjećaj profinjenosti i dobrodošlice.
Prostor je otvoren nježnim, toplim tonovima, umirujućim drvenim linijama, ali dinamično razbijen kontrastnim rješenjima poput industrijskih elemenata, grubljeg poda i crnih detalja.


Za složen zadatak uređenja prostora pobrinula se sama dizajnerica koja je ljubav prema umjetnosti i kreiranju prenijela i u novootvoreni dućan. Na dvije etaže dominiraju čiste, ravne linije od prirodnih materijala, uz elemente od hrastovine koji su zamišljeni kao baza oko koje se stvara kompletno uređenje.

Interijer dućana priklonio se kreativnom izgledu šarmantne zagrebačke ulice, smještene na spoju grada i prirode, koja se zadnjih godina prometnula u centar modnih noviteta u kojoj će dizajn još više doći do izražaja.

Viljevac store u samom srcu Zagreba će osim posebnog shopping iskustva svojim klijenticama pružiti i savjete svog stručnog tima, a zaljubljenice u ovaj nosivi i elegantan dizajn i dalje će moći sudjelovati u stvaranju svoje savršene haljine po mjeri ili u drugim bojama.