Gađa umjetničke duše – stiže nova kolekcija H&M Studio za proljeće/ljeto 2020

hm studio 2020 zagreb moda

U jedinstvenom okruženju odsjeka za slikarstva na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti imali smo priliku pogledati živahnu, vibrantnu i s touchom umjetničkog prizvuka novu H&M Studio S/S 2020 kolekciju.


Svojom stylish estetikom, energičnim bojama i ležernošću ova nova kolekcija svjedoči koliko zajedničkog imaju umjetnost i moda. Eklektična, kreativna i nesputana, nova H&M Studio kolekcija za toplu sezonu postala je tako kolekcijom nosive umjetnosti koja jedva čeka zaživjeti na ulici i zašareniti grad.

Vječitog pitanja o povezanosti umjetnosti i mode dotaknula se i cijenjena HRT-ova urednica i novinarka Ivana Antunović Jović koja je prisutne uvukla dublje u priču o točkama u kojima se one rastaju i sastaju objasnivši kako su bliže nego što nam se ponekad čini.

hm studio 2020 Ivana Antunović Jović zagreb moda

Ivana Antunović Jović

Paleta boja sastoji se od jarke ružičaste i kobaltno plave, povremeno je začinjena infuzijom toksične zelene, te smirena bojom limete i nježnim krem nijansama.

Ključni komadi uključuju prozračnu i lepršavu ružičastu haljinu u električnoj ružičastoj boji, kožnate hlače u istoj nijansi, kratku jaknu prljavo bijele boje naglašenih ramena i “nedovršenog” poruba, pripadajuće hlače širokih nogavica, šareni kačkani kardigan debelog tkanja i statement gležnjače u krem boji s vrlo visokom platformom.

Lepršave siluete, ekspresivna mješavina tekstura, jarke boje i šareni arty printevi te eklektičnost stilova čine okosnicu H&M Studio kolekcije. Kolekcija je nadopunjena i sjajnim modnim dodacima poput šilterica, sunčanih naočala u futurističkom stilu, ležerne torbe u boji lavande, okruglih metalik naušnica i crvenih japanki nadopunjenih “kitten heel” potpeticom.

H&M Studio kolekcija za proljeće/ljeto 2020. naći će se u ponudi dva puta. Prvi dio bit će dostupan u odabranim H&M trgovinama i online od 20. veljače, a drugi dio, s fokusom na sportske kupaće kostime i kaftane, stiže u trgovine krajem svibnja.

 

zagreb moda hm studio 2020 H&M tim: Danilo Drobnjak, Lana Radnić, Ljubica Vidačić i Ivona-Rauch

H&M tim: Danilo Drobnjak, Lana Radnić, Ljubica Vidačić i Ivona-Rauch

hm studio 2020 zagreb moda Đurđa Tedeschi

Đurđa Tedeschi

hm studio 2020 zagreb moda Dora Predojević

Dora Predojević

hm studio 2020 zagreb moda Ivana Mišković

Ivana Mišković

hm studio 2020 zagreb moda Lidija Lešić

Lidija Lešić

hm studio 2020 zagreb moda

Luna Valas

hm studio 2020 zagreb moda

Romina Peritz

hm studio 2020 zagreb moda

Tihana Harapin Zalepugin

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

hm studio 2020 zagreb moda

***

Pogledajte također:

Samo ćemo reći: Cipele od baršun s mašnom

Nekoliko preslatkih modela »