Tri sjajne formule za blistavu kožu lica

Pretjerana osjetljivost kože sastavni je dio suvremenog života kao posljedica dinamičnog lifestyea te sveprisutnog stresa. Reakcije poput mrlja, crvenila i suhoće najčešće dovode do ubrzanog starenja i neuglednog izgleda kože.


Eisenberg Paris, svjetski stručnjak za njegu kože, koji spaja znanost i prirodu, svojim je istraživanjem otkrio i patentirao TRIO-MOLECULAR® FORMULU, u kojoj tri molekule djeluju u sinergiji kako bi kožu obnovile, dale joj energiju i opskrbile kisikom.

Idealan kozmetički preparat koji osjetljivoj koži pruža ujedno i tretman i zaštitu stiže bez mirisa, parabena i umjetnih bojila, a put do mlade i njegovane kože podijeljen je u tri jednostavna koraka:

Melt-in Repairing Mask
Kremasta maska s mekom topljivom teksturom za trenutačno umirujuće i obnavljajuće djelovanje. Trio-Molecular® formula, ekstrakt indijskog tamjana i antioksidantska, protuupalna svojstva koja štite DNK ekstrakta matičnih stanica lista maline osiguravaju obnavljajuće i umirujuće djelovanje. Prirodna ulja avokada i slatkog badema u kombinaciji sa shea maslacem pružaju savršenu ugodu i hidratizaciju osjetljivoj koži, a umirujući rezultati* vidljivi su od prvog nanošenja! (pakiranje 75 ml/835,00 kn)

Soothing Repairing Cream
Nježna dnevno-noćna krema koja hidratizira, štiti, umiruje i smanjuje crvenilo i ujednačuje ton kože. Popravlja oštećenja uzrokovana vanjskim agresijama zahvaljujući antioksidantskim, protuupalnim svojstvima. Trio-Molecular® formula osigurava djelovanje protiv starenja i vidljivo minimizira hrapavost kože. (pakiranje 50ml/835,00kn)

Anti-Stress Treatment
Noćna krema posebno formulirana za nadraženu i nesavršenu kožu, normalizira i bori se protiv bolesti kože uzrokovanih stresom. Mješavina shea maslaca i bisabolola u ovoj kremi koja se topi pruža savršeni umirujući učinak za zdravu i blistavu kožu ujutro! (pakiranje 50 ml/915,00kn)

EISENBERG Paris proizvodi su dostupni u parfumerijama Douglas

***

Pogledajte također:

Žene u velikim sakoima, muškarci s torbicama

Veliki street style raport »