Ovaj komad nismo očekivali u poslovnom looku, ali…

poslovni look 2020 kako nositi hudicu

Barbara Barišić

 

Kako se odjenuti za posao? Ovo pitanje nikada ne izlazi iz mode, no ono što je iz mode pak odavno izašlo jesu uvjerenja da postoje pravila.


Ipak, za jedan komad do jučer smo uporno govorili – nikad u poslovnom outfitu!

Eto nas u 2020. i jedino što vam sada možemo reći: wow, kako hudica dobro paše u ovaj poslovni look!

Barbara Barišić radi u marketingu portala Fashion.hr, pa njezin outfit odražava kreativno okruženje u kojem se svakodnevno nalazi. Ona je svoju bijelu hudicu zanimljivo kombinirala sa sakoom i balonerom te skinny trapericama. Istina, mogla je umjesto bijele hudice kombinirati i bijelu košulju pa bi onda izgledala urbano, ali i više klasično. Ovako je hudica napravila taj pomak koji svakog veseli kada želi osvježiti garderobu, a nama je baš zbog njega zapela za oko.

poslovni look 2020 kako nositi hudicu

poslovni look 2020 kako nositi hudicu

 

Da je Barbara npr. odvjetnica, vjerojatno bi komentirali da je odjevena hrabro no takav outfit ipak ne bi bio primjeren duhu profesije. Pa tako sada ispisujemo novo pravilo – hudica u poslovno outfitu da ako vam poslovno okruženje dopušta. Tada ne oklijevajte nego svoju poslovnu garderobu osvježite zanimljivom hudicom.

Barbarina hudica je iz Asosove posebe unisex kolekcije Collusion » gdje posebno vode brigu da su materijali napravljeni od kvalitetnog pamuka, a mi smo pronašli nekoliko najnovijih “ulova”:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Koža ili šljokice?! Ne! Najseksi materijal je saten!

vidi »