Preeeslatkoooo! Ilustracije Tisje Kljaković na “malom” Melemu

Tisja Kljaković mali Melem

Melem u novom, posebno ljupkom ruhu! Splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić svojim je prepoznatljivim rukopisom na poklopcima popularnog «malog» Melema prikazala one male, vrijedne trenutke ljubavi. Tople svakodnevne situacije prepune pažnje i osjećaja osmišljene su baš za Melem – jer ima li boljeg melema od iskrene ljubavi? Potražite kolekcionarski Melem s Tisjinim potpisom u ograničenoj nakladi i darujte nježnost i ljubav. #BudiMelem


U novom ruhu, s bijelim poklopcima splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić donosi posebno osmišljeni “Ljubavni Melem” kroz šest prepoznatljivih ilustracija. Ilustracije virtuozno dočaravaju jednostavnost i moć ljubavi.

”Mali životni trenuci toliko su jednostavni, ali ujedno toliko moćni, a prolaze nezamjetno dok ih ne “ulovite” pa pogledate, nasmijete im se ponovno i počnete ih cijeniti više. Ti su trenuci prisutni među svima nama, a dobivaju dodatno na važnosti tek kada se zapišu ili nestanu. Zato živite u trenutku, cijenite ga, budite nježni u sitnicama prema dragim osobama i život će vam biti melem”, ispričala je Tisja Kljaković Braić.

U ograničenoj nakladi, Ljubavni Melem s Tisjnim potpisom promiče vrijednosti poput nježnosti, pažljivosti i brige za dragu osobu. Tako Melem (p)ostaje ljubav (za kožu), baš kao što je ljubav melem (za dušu).

Pod „heštegom“ #BudiMelem ove veljače širite ljubav, brinite za drage osobe i ne propustite skupiti kolekcionarsko izdanje omiljenog “malog” Melema.

Ljubavni Melemi dostupni su u dm prodavaonicama, a uskoro i u svim drogerijama te većim trgovinama po cijeni od 24,90 kn.

Tisja Kljaković mali Melem

Tisja Kljaković mali Melem

Tisja Kljaković mali Melem

Tisja Kljaković mali Melem

Tisja Kljaković mali Melem

Tisja Kljaković mali Melem

 

***

Poslovni look 2020. - neočekivano osvježenje donose hudice!

vidi »