Zanimljivo događanje: U mraku smo upoznavali ljepotu

 

U inspirativnom zagrebačkom ateljeu akademskog kipara Hrvoja Dumančića održana je posebna večera, tematski nazvana “Mrak večera i radionica”.


Jedinstveni prostor prožet toplinom, mirom, te nepresušnom stvaralačkom energijom bio je savršeno mjesto za jednu neobičnu taktilnu avanturu na koju je svoje goste, uz dragocjenu pomoć nagrađivanog kipara, poveo obožavani francuski brend za njegu kože VICHY koji je tom jedinstvenim doživljajem predstavio inovaciju Liftactiv Collagen Specialist.

Naime, nakon ukusno organizirane večere, uslijedilo je nešto potpuno neočekivano i drugačije.

 

Svaka gošća dobila je ovalni komad gline koji je, slijedeći detaljne upute kipara Hrvoja Dumančića, trebala osjetiti pod jagodicama i oblikovati vlastitim prstima. Kako je u ateljeu postajalo sve mračnije, u modeliranju gline svatko se mogao pouzdati tek u vlastiti osjet dodira i samo svoju vizualizaciju kiparovih riječi.

 

 

Kreacije su na koncu bile posve drugačije premda su bile rađene po istim uputama, bile su jedinstvene i unikatne baš kao i njihovi kreatori. Bio je to jedan maleni trenutak odmaka od stvarnosti i uranjanja u neki drugi, paralelni svijet, ali i mjesto na kojem je sva pažnja bila koncentrirana samo na dodir, osjet koji često zanemarujemo, a može nam toliko toga ispričati.

Ovo inspirativno iskustvo je okupljene press uzvanice kao i neke od poznatih dama kao što su Nataša Janjić Medančić, Mara Bratoš, Ljupka Gojić Mikić, Anu Maras Harmander nakratko pretvorilo u istinske likovne umjetnice.

Neobična taktilna avantura u čarobnom ateljeu Hrvoja Dumančića poslužila je kao sjajan uvod za predstavljanje najnovije Vichy anti-age inovacije – Liftactiv Collagen Specialist.

Kao i neke od najznačajnijih metoda u borbi protiv znakova starenja i nova beauty revolucija iz Vichyja u fokus postavlja upravo kolagen, moćni protein zaslužan za čvrstoću, svježinu, elastičnost i ljepotu naše kože čija se razina počinje smanjivati već tijekom dvadesetih i tridesetih godina pojačana negativnim faktorima života u urbanim sredinama.

Liftactiv Collagen Specialist učinkovito djeluje na:

  • znakove starenja kože poput bora
  • opuštenost kože
  • pigmentacije
  • stimulativno djeluje na čvrstoću, elastičnost i tonus lica

Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka, novi Liftactiv Collagen Specialist potiče prirodnu proizvodnju kolagena u koži, djeluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože.

A najvažnije, dokazuje da se protiv vidljivih znakova starenja možemo boriti neinvazivnim estetskim procedurama i pravilnom njegom.

Obzirom na to da kolagen naša koža sama proizvodi nakon oštećenja kako bi popravila „štetu“ i obnovila oštećeno područje, većina se dermatoloških postupaka za poboljšanje kvalitete kože bazira upravo na kontroliranim oštećenjima – poput microneedlinga, mezoterapije te uređaja na bazi radiofrekvencije ili ultrazvuka.

Upravo je na tragu neinvazivnih rješenja čiji je glavni cilj obnavljanje i stimulacija proizvodnje kolagena nastala i nova high-tech formula iz Vichyja – Liftactiv Collagen Specialist, koja potiče prirodnu produkciju kolagena u koži.

Ana Andrašek i Dario Scaglia

 

Ana Maras Harmander

 

Ljupka Gojic Mikic

 

Mara Bratoš

Nataša Janjić

 

Vichy tim: Nika Petrinec, Ana Andrašek i Petra Mlakar Zorko

Fotografije: John Pavlish