Ispraćamo Pariški tjedan mode, spremni smo za jubilarni Bipa Fashion.hr

casting bipa fashion.hr

Zanimljiva i drugačija, svjetskoj i domaćoj javnosti poznata, ali i neka nova lica, okupila su se u očekivano velikom broju na castingu povodom 30. Bipa FASHION.HR-a.


Jubilarna modna sezona na kojoj će svoje proljetne kolekcije predstaviti 12 renomiranih dizajnerskih imena uživa velik značaj kako od dizajnera, tako i modela. Nositi reviju na najznačajnijem regionalnom tjednu mode doista je velik uspjeh, koji je ovog puta bio rezerviran za nešto više od stotinu odabranih modela. Uspješno odrađen casting, nakon kojeg su bili zadovoljni i dizajneri i modni agenti i modeli još je jedan dokaz da nas očekuje izrazito uzbudljiva sezona.

casting bipa fashion.hr

Svečani 30. po redu Bipa FASHION.HR, kao i u prethodnim godinama, pokazat će najbolje od domaće mode pa će se u službenom programu ove sezone predstaviti redom: Ivica Skoko, Klisab, Modna kuća Varteks, Spirit by T.B., Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Anthony Avangard, Ana Maria Ricov, Branka Donassy, Les Emaux, Arileo i Robert Sever.

casting bipa fashion.hr

Dizajneri koji će svoje kolekcije prikazati na jubilarnom Bipa Fashion.hr

Uz revije, za koje se svake sezone traži pozivnica više, a koje će se održati na tri zasebne piste u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma od 18. do 21. ožujka, program Bipa FASHION.HR-a obogaćen je s dvije modne izložbe te panel diskusije i razgovore o modi u posebnom programu FHR TALKS, koji će se održati u prostoru Urania. Veliko otvorenje očekuje se 12. ožujka izložbom fotografija From Backstage to Runway Zvonimira Ferine, koji godinama svojim objektivom bilježi najzanimljivije backstage trenutke tjedna mode Bipa FASHION.HR.

***

Pogledajte također:

Za proljeće kardigan mora biti kratak, malo otkopčan i jako seksi!

doznajte »