„ŽIVOT JE LET“: novi spot Luke Nižetića sniman u šarenoj kolekciji Sheriff & Cherry

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić i Sheriff & Cherry u modno glazbenoj kombinaciji kao idealan proljetni uvod u ludo, šareno i radosno ljeto uz Lukin najnoviji hit „ŽIVOT JE LET“


Da se Luka Nižetić i domaći modni brend Sheriff & Cherry vole nikada nije bila tajna. Od samih početaka postojanja ovog globalno popularnog hrvatskog modnog brenda Luka je iskreni fan (i promotor) kreativnog stvaralaštva – naočala i odjeće – rovinjskog dizajnera Maura Massarotta koji sa svojim brendom Sheriff & Cherry uspješno kormilari suvremenim modnim svijetom. No, od ovog proljeća njihova suradnja izrasla je u nešto više! Naime, Luka u spotu za svoju novu pjesmu ŽIVOT JE LET nosi modele iz najnovije Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije za predstojeće proljeće i ljeto 2020.

Luka se u video spotu ‘premijerno’ pokazuje u dva modela iz kolekcije – kompletu jakne i hlača „Miki Flinstones“ sa zanimljivim i karakterističnim ‘flinstones‘ printom u cijelosti izrađen od kvalitetnog i udobnog frotira te majici s kapuljačom „Yves Flags“ atraktivnog printa i boja ostvarenih kombinacijom raznih boja i zastava, a izrađenog od finog organskog pamučnog popelina.

Modeli su samo mali dio kolekcije koju će Sheriff & Cherry ekskluzivno predstaviti sredinom ovog mjeseca kroz modnu kampanju koju je snimila španjolska fotografkinja Kate Bellm, a kad će se i prvi dio iste naći u prodaji putem interneta i na odabranim modnim adresama.

Kao i uvijek hrabar u svom prepoznatljivom modnom izričaju Luka je modelima iz Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije u video spotu pridodao i „Ernest Neon“ kabanicu nastalu u ekskluzivnoj suradnji Sheriff & Cherry s danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

Singlom ‘Život je let’ Luka najavljuje vrlo dinamičnu radnu godinu gdje već za tri mjeseca sprema glazbeno mediteransku poslasticu, a na jesen i pravu emotivnu baladu.

 

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić Život je let

Luka Nižetić Život je let

 

Pogledajte video i poslušajte Lukinu novu pjesmu – Život je let: