Lijepa bez makeupa, ali neprepoznatljiva

Njezin trade mark izgled sa platinastom kosom najčešće svezanom u visoki rep, gustim slojem trepavica i jarko crvenim ružem nešto je za što bi se zakleli da pjevačica Gwen Stefani nosi i kad spava. Ovaj specifičan look toliko se svima urezao u pamćenje da je bez makeupa sigurno ne bi prepoznali.

 

Njezin trade mark izgled sa platinastom kosom najčešće svezanom u visoki rep, gustim slojem trepavica i jarko crvenim ružem nešto je za što bi se zakleli da pjevačica Gwen Stefani nosi i kad spava. Ovaj specifičan look toliko se svima urezao u pamćenje da je bez makeupa sigurno ne bi prepoznali.

A sada imamo i dokaz! Pjevačica je svoj no-makeup selfie podijelila s četiri milijuna fanova koji su je zasuli komplimentima na račun njezinog izgleda potpuno bez šminke. Neki su konstatirali da djeluje mlađe bez makeupa, a drugi su taj mladenački sjaj pripisali novom dečku Blakeu Sheltonu, country pjevaču s kojim je ovih dana objavila duet znakovitog naziva “Go Ahead and Break My Heart”, što je Gwen pretočila i u Instagram hashtag ##GoAheadAndBreakMyHeart koji je pratio nekoliko njihovih zajedničkih fotki. Kako god mora se priznati odlično izgleda – with or without makeup, boyfriend…!

 

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

 

Nedavno objavljeni duet Gwen Stefani s novim dečkom country pjevačem Blakeom Sheltonom:

 

 

Pogledajte: Kako vježbaju Parižanke – SVIDJET će vam se »