Kontakt

Style Zagreb, o nama: Ana i Slavica Josipović

Hvala što ste nas posjetili! Za sva pitanja vezano za StyleZagreb.com smo na rasplaganju.

Mail: info@stylezagreb.com

Poruku na Style Zagreb Facebooku » ili DM na Instagramu

ili putem obrasca ispod:

AUTORI:

 

Slavica: CV mi je pun ženskih magazina, kao glavna urednica potpisivala sam Cosmopolitan, Stilist magazin i Women’s Health. Street style modu već dugo pratim, volim uloviti tu zarazno dobru priču koja se ispriča u jednoj fotki… a to je StyleZagreb.com – lovac na stylish ljude i priče!

 

Ana: Konačno sam odlučila uzeti fotić u ruke nakon desetljeća rada u hrvatskim modnim i ženskim magazinima i niza snimljenih modnih editorijala i naslovnica. Danas najviše vremena provodim na youtubeu gledajući foto tutorijale i tek sad vidim koliko sam fotografe s kojima sam surađivala temeljito pilala sa svojim prohtjevima. Nekom igrom sudbine dogodilo se da sam dosad na svim pozicijama bila prva koja je to obavljala u Hrvatskoj – prva urednica mode u magazinu Grazia, zatim u Gloria Glam i tjedniku Gloria. Onda sam se prebacila na web i kao prva urednica weba razvila Cosmopolitan.hr (Dešo Kutić danas sjajni fotograf i dio poznatog dvojca Decker+Kutić, osmislio je dizajn te stranice, a njezin mozak bio je briljantni webmaster Marko Vuković.
Onda sam sa Slavicom pokrenula magazin Stilist. Mogu reći bio je to bombončić među modnim magazinima u Hrvatskoj, stiliziran, sladak, duhovit. I duhovita ekipa s kojom smo ga izrađivale – svi su u njega donijeli ono najbolje iz svojeg iskustva, od Ribafisha i Borisa Veličana pa sve do jedne neiskusne Nine K. koja je bila silno kreativna, ali od InDesigna, kad je došla, nije znala…. ništa…. jao muke i smijeha, ali brzo se snašla. Bio je to najzabavniji dio mog rada u EPH-a čije vodstvo, nažalost, zbog krize u medijima i hvatanja za slamku, ovom bombončiću nije dopustilo da prohoda. Nema veze, tad sam dobila jedinstvenu priliku napraviti mali izlet iz mode i ovdašnjeg života i provesti 7 mjeseci u Africi, upoznati sirotište Mali dom i dobiti šansu učiniti nešto dobro za majušne nejake duše odbačene djece koju sam tamo upoznala.
Za to vrijeme Slavica je majstorski napravila zaokret u html pa sam, kao mlađa sestra, stigla na polugotovo. Web je sjajan, u njemu nema granica koje smo ranije iscrtavali. Kako je rekao Dešo nakon prvog modnog editorijala koji su on i Romano Decker snimili za Cosmo – ”još dok naučimo rasvjetu koristiti, gdje će nam biti kraj”. S fotićem u ruci i internetom na dlanu, nema ga!

 

IZ MEDIJA O NAMA:

Netokracija.com: StyleZagreb – ‘Dnevnik mode’ zagrebačkih ulica pridružio se Teen365 i Tulumarki u mreži portala Domino efekta (ožujak 2018.) »

Injournal.rs: Šta se ove jeseni nosi na ulicama Zagreba (rujan 2017.) »

Ljepota & Zdravlje, svibanj 2017: Tema broja – Žena je ženi oslonac (svibanj 2017.) »

Jutarnji list o StyleZagreb.com (listopad 2016.) »

 

 

Redakcija: Kvaternikova 160, HR- 10000 Zagreb

Mail: info@stylezagreb.com

Telefon: + 385 97 751 44 78

Izdavač: CONTENT STUDIO d.o.o.

Trgovačko društvo CONTENT STUDIO d.o.o. upisano je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 0801042802, OIB: 18929730266
Temeljni kapital društva od 20.000 kn uplaćen je u cijelosti.
Član uprave društva: Ana Josipović, direktorica

Žiro račun: HR8324840081135005555
kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
IBAN: HR8324840081135005555
SWIFT: RZBHHR2X

OBRAZAC ZA KONTAKT

Ime i prezime (obavezno)

Vaš mail (obavezno)

Naslov

Poruka