Dress code mojih kolegica

Žena u crvenom, Zagreb street style, crvena midi haljina, Anja Lutilsky i Ana Šarić Karamarko

Anja Lutilsky i Ana Šarić Karamarko

Dok fotografiram street style posebno zadovoljstvo mi je fotkati kolegice iz mode i medija s kojima sam u pojedinim periodima radila zanimljive projekte pa ih ovako ”na prepad” uloviti.

 

Ivančica Jambrušić. Volim je zvati Direktorica Interneta jer smo u izdavačkoj kući za koju smo radile skupa lansirale nekoliko web portala. Danas radi kao Senior Account Managerica u advertising agenciji Httpool.

Iako je petite građe ova mama dvije osnovnoškolke češće se može vidjeti u ravnim cipelama, ali kad zatreba Ivančica se transformira u ozbiljnog seksi komada… kad je sretnem na nekom događanju – fotkat ću je i tom izdanju!

Ivančica Jambrušić, Žena hr, zena hr, croportal zena, žene croportal, ženska moda rujan 2016, Zagreb street style kraj ljeto, vremenska prognoza za 30 dana zagreb, vrijeme zadar 14 dana

Ivančica Jambrušić

 

Vladimira Spindler. Dugogodišnja fotografkinja magazina Gloria je kao i Ivančica jedna od onih slatkih petite ženica s tim što Vladimira ima odraslu srednjoškolsku djecu! U ovom outfitu jedva sam je prepoznala jer nju oduvijek znam kao gradsku curu na bajku, s ležernom frizurom!

Razlog ovom top elegantnom outfitu je njen sin Rene koji joj nije dopustio prisustvovati nekom školskom događanju ukoliko ne dođe odjevena ”odraslo” jer mu školske kolege inače ne vjeruju da je ta djevojčica njegova mama. Potpuno ga razumijem!

Žena hr, zena hr, croportal zena, žene croportal, ženska moda rujan 2016, Zagreb street style kraj ljeto, vremenska prognoza za 30 dana zagreb, vrijeme zadar 14 dana,

Vladimira Spindler

 

Anamarija Kronast je novinarka koja ima telefonski broj ne samo najvažnijih celeba u Hrvatskoj već i broj najboljeg zubara, frizera, kozmetičara, auto-mehaničara… šifra za brzi upad kod svih njih je: Anamarija od Štajdija (a Štajdi je njen partner poznati fotograf Boris Štajduhar »).
Iako je se puno češće može susresti u najboljim europskim šoping ulicama ovo ljeto ulovila sam je u Zagrebu u haljini sa zanimljivim asimetričnim procjepom »»

Anamarija Kronast, žena u crvenom, Zagreb street style

Anamarija Kronast

 

Anja Lutilsky i Ana Šarić Karamarko. Osim što su svaka na svoj način vrlo stylish ove dvije marketing managerice veže dugogodišnje prijateljstvo koje je započelo na poslu.

Anja je sportski tip i kombiniranje tenisice uz elegantnu poslovnu odjeću ispolirala je do savršenstva, a Anu mislim da nisam nikad vidjela u ravnim cipelama – njen dress code je elegantno ženstven uz neizbježne potpetice.

Žena u crvenom, Zagreb street style, crvena midi haljina, Anja Lutilsky i Ana Šarić Karamarko

Žena u crvenom, Zagreb street style, crvena midi haljina, Anja Lutilsky i Ana Šarić Karamarko

SHOP THE LOOK:

 

Pogledajte također: Grad, street style & stylish frendice »