Kaputi, bundice i parka jakne – kakve modele sada potražiti

Ženska moda elegantni kroj kaputa bež devina dlaka zima 2016 kombinacija street style Zagreb Instagram
Ženska moda, gdje kupiti bundica od umjetnog krzna šoping Zagreb zima 2016 kombinacija street style Zagreb Instagram

Nema više odgađanja – hladno je i trebaju nam kaputi i tople jakne. Omiljena modna online destinacija Asos stvarno je ponudila izvrstan izbor komada za kojima se već vode borbe na virtualnim policama.

Vjerovali ili ne, prvi ovosezonski kaputi u Asosu počeli su stizati već krajem lipnja, no tada kupuju samo iskusne “šoperice”. Radilo se o širokim i malo dužim, cocoon modelima od vune koji se poput tople deke omotaju oko tijela – na ovoj hladnoći to zvuči tako milo. No ovi modeli više odgovaraju ljubiteljicama normcorea, stila koji je prije dvije tri godine pročistio modu ».

Aktualna ponuda je vrlo fokusirana na dobre krojeve i dominiraju duži kaputi s kojima čizme do gležnja kreiraju zanimljivu modernu izduženu siluetu. Ipak takav model ne pristaje baš svakome, pa je onda bolja solucija kaput do koljena ili čak onaj malo kraći koji na se koncu često pokaže ugodnijim za nošenje jer dužina ima i svoju fizičku težinu.

Što se tiče bundica prošle godine smo uživali u raznim prugastim i šarenim dezenima umjetnog krzna no sada se fokus prebacuje na jednobojne varijante jarkih boja također od umjetnog krzna.

Pronašli smo i nekoliko zanimljivih modela parka jakni i pelerina. Parke su funkcionalne i imaju trajno mjesto i u muškoj i ženskoj garderobi od jeseni do proljeća. Pelerine su u tom slučaju potpuna suprotnost, njih je zaobišla funkcionalnost, ali su svojim šarmom nadoknadile sve nedostatke. Odjenite pelerinu i ostanite neprimijećeni – nema šanse!

Ako netko ima odličnu ponudu parka jakni onda je to doista Asos iako im je nedostatak što se sve munjevito rasprodaju pa je ovogodišnji izbor već sužen. Prošle godine vidjeli smo snažan val modela sa šarenim krznom s kojima su bile opšivene, a ove godine  prisutni su više basic modeli. Svakako ih držite na oku kada krenu zimske rasprodaje jer njihove ”modne dionice” ne padaju dok ih doslovno ne poderete –  a to se zna odužiti!

Pogledajte sve detalje na sljedećoj stranici:

Kaputi, bundice i parka jakne

POGLEDAJTE: kakve modele sada potražiti »