Film: Dva zagrebačka inspektora u crvenom automobilu po Dalmatinskoj zagori love udovice…

Film Ministarstvo ljubavi

 

Dva zagrebačka inspektora u crvenom automobilu po Dalmatinskoj zagori love udovice… nova hrvatska komedija “Ministarstvo ljubavi” igra se ozbiljno škakljivim društvenim sitacijama!

Jasno je da neke stvari u ovakvom zapletu ne mogu završiti dobro! Inspektori su popili batine, ali i vratili se u Zagreb s domaćim pršutom.

Ta nezahvalna uloga da budu obilježeni mrskom titulom inspektora pala je na leđa odličnim glumcima – fenomenalnom Draženu Kühnu i emotivnom Stjepanu Periću.

Ecija Ojdanić kao vatrena dalmatinska udovica odigrala je glavnu žensku ulogu i ako smijemo dodati odlično izgledala kao brineta!

Glumica Ecija Ojdanić, Film Ministarstvo ljubavi

Glumica Ecija Ojdanić na premijeri filma “Ministarstvo ljubavi”

Uz spomenuti trojac, svoje uloge u filmu našlo je i niz sjajnih hrvatskih glumaca, a između ostalih Olga Pakalović, Dijana Vidušin, Daria Lorenci Flatz, Nenad Srdelić, Janko Popović Volarić, Matija Prskalo, Ksenija Marinković, Snježana Sinovčić-Šiškov, Hristina Popović, Edita Karađole, a redatelj filma je Pavo Marinković.

Film “Ministarstvo ljubavi” sniman je u okolici Drniša te selima Dalmatinske zagore, a filmska ekipa uspjela je sjajno prikazati kadrove tih predjela koji su se briljantno uklopili uz zabavnu tematiku.

Premijera je održana u Zagrebu u ponedjeljak 31.10., a mi vam preporučamo da svakako planirate pogledati ovaj  domaći film u kinima ako se želite stvarno isreno nasmijati! Dotad bacite oko na isječak iz filma:

 

 

Pogledajte također: Hrvatice su prosječne, a Hrvati bucmasti »