Na ovaj trend možda niste spremni ali…

Na ovaj trend možda niste spremni ali... Bijele čarape i Gucci krznene šlape. Može li hrvatski street style zavoljeti ovu neobičnu kombinaciju | StyleZagreb

Iako se neki svjetski trendovi uhvate u Zagrebu čak i prije nego ih svjetske fashionistice počnu masovnije favorizirati, nekim čudom Gucci šlape obrubljene klokanovim krznom » ostale su posve po strani. Objektiv Style Zagreba ulovio je tek jedne.

No unatoč zagrebačkom ignoriranju – svjetski trendseteri ih obožavaju, a sada im se u stylingu pridružio još jedan “omraženi” komad – bijele sokne, snijeg bijele, ali i one s uzorkom!

Znajući lokalne ukuse ovo neće dobro završiti! Evo i jedan friški primjer – kombinacija doduše nije s krznenim šlapama ali u igri su čarapice –  a “nastradala” je stylish Nina Lacković:

No stvari treba spustiti na zemlju i o svemu malo razmisliti hladne glave.

U ovim krajevima bijele čarape i kad jesu bile u modi zaradile su trajno negativnu konotaciju i nema tog trenda koji će izliječiti kolektivni prijezir ka tom odjevnom predmetu.

Kako god okrenete – čarape, ali i njihov izostanak u zimskom stylingu uvijek izazovu buru reakcija. No, sviđalo se to nama ili ne, styling često izgleda bolje kada između cipele i nogavica proviruje gola noga.

Ipak, zima i sibirske temperature okrenule su cijelu priču pa sada se istaknute čarapice favoriziraju – i da SMIJU biti i bijele! Ali i one šarene kao i sve jednobojne u raznim bojama itekako su dobrodošao modni detalj.

U Zagrebu smo primijetili da dečki već hrabro ističu svoje modne kombinacije s čarapama, a sad čekamo i cure!

Cipele Trend: 7 modela cipela koje će se nositi u 2017. »

Na ovaj trend možda niste spremni ali... Bijele čarape i Gucci krznene šlape. Može li hrvatski street style zavoljeti ovu neobičnu kombinaciju | StyleZagreb

Na ovaj trend možda niste spremni ali... by StyleZagreb.com

 

Na Asosu su inače uveli novu rubriku – NOVELTY SOCKS » s kojom kako kažu istjeruju dosadu iz starih čarapa.

A zahvaljujući kineskim online trgovinama na raspolaganju su i krznene šlape po ekonomičnijim cijenama – a i krzno je eko!

SHOP KRZNENE ŠLAPE:

 

Update: StyleZagreb Instagram se užario od komentara na ove šlape:

POGLEDAJTE JOŠ I OVO:

C L I C K »

Zakopčaj me, otkopčaj me

C L I C K »

Novi adut za odličan styling »

 

Style Zagreb autori: