Nagrađujemo najstylish osobe! 🐰

Nagrađujemo najstylish osobe!

Foto update: snimljeno u Arena Centru u subotu 15.4.2017.

 

Imamo zanimljivo događanje! StyleZagreb se sa zagrebačke špice privremeno seli u Arena Centar, a razlog je što smo se sprijateljili sa šarmantnim Gospodinom Zecom s kojim ćemo ovaj tjedan nagrađivati i naravno fotkati najzanimljivije odjevene posjetitelje ovog popularnog shopping centra.

 

StyleZagreb se sa zagrebačke špice privremeno seli u Arena Centar

 

U periodu 17-19 sati od utorka do subote (11.-15. travnja) uoči Uskrsa, šetat ćemo se s Gospodinom Zecom kroz Arena Centar i biti u potrazi za stylish posjetiteljima i kupcima.

Kad vas ugledamo slijedi street style fotkanje za StyleZagreb, a dobit ćete i kupon za kavu i prirodni cijeđeni sok u Lorca baru! ☕ 🍹

Svaki dan izabrat ćemo 5-6 osoba s dobrim stilom, a na kraju dana odlučit ćemo tko je pobjednik koji će dobiti 1000 kuna poklon karticu koju može potrošiti u Arena Centru. Svi poklon bonovi naravno ne moraju se potrošiti isti dan već kada vi poželite.

Svaki dan na Facebook stranici Arena centra » objavljivat ćemo stylish osobe koje smo izabrali s Gospodinom Zecom!

Za početak pogledajte našeg novog suradnika, iznimno je dobro odjeven i ima vrlo precizno oko za prepoznati dobar stil:

Vidimo se u Arena Centru!

p.s. uvjet da možete ući u izbor najbolje odjevenih, pored toga što imate dobar stil, jest da taj dan nešto kupite u trgovinama Arena Centra, minimalni iznos koji trebate potrošiti ne postoji 🙂

Style Zagreb 👯, Gospodin Zec 🐰 i Arena Centar » 🎀

StyleZagreb se sa zagrebačke špice privremeno seli u Arena Centar

Tags