Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra – upoznajte 5 pobjednica

Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Zanimljivo druženje u Arena Centru uoči Uskrsa je iza nas, a pamtit ćemo ga po brojnim stylish posjetiteljima koje smo s Gospodinom Zecom imali priliku susresti, a njih pet izraženo lijepog stila nagradili smo doista vrijednim darom – karticom u vrijednosti 1.000 kn!

G. Zec je bio široke ruke pa se izbor za “Najstylish posjetitelja Arena Centra” pretvorio u festival stila i lijepih darova. Za svaki selfi s Gospodinom Zecom koji su posjetitelji objavili na društvenim mrežama g. Zec je velikodušno zahvalio poklonom iznenađenja. A u košari su se našli – pozivnica za kavu i najfiniji cijeđeni sok u Lorca baru te bonovi od 100 i 150 kn za kupnju u Reserved, Mohito i House trgovinama!

Prvu večer izbora upoznali smo studenticu modnog dizajna, Vrgorčanku Josipu Primorac, kojoj je potraga za sandalama » to poslijepodne u Arenu Centru donijela ovu lijepu titulu i vrijednu nagradu.

Josipa Primorac, Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Josipa Primorac

Pogledajte galeriju 1. večeri:

***

Drugu večer je svojim koloritski osmišljenim stylingom u kojem su dominirali zeleni kaputić i elegantna crvena torbica glavnu nagradu osvojila 24-godišnja studentica farmacije iz Buja, Monika Šćulac. Nju je u Arenu Centar dovela potraga za rođendanskim poklonom, a na kraju je otišla s poklonom za sebe – wow, kakva sreća!

Monika Šćulac, Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Monika Šćulac

Pogledajte galeriju 2. večeri:

***

Treću večer izbora “pronašli” smo elegantnu odgajateljicu predškolske djece, Antoniju Gavranović. Dok je na porodiljnom dopustu Antonija se sa svojom kćerkicom Ivom voli prošetati Arena Centrom jer joj je “sve na ruku”.

Antonija Gavranović, Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Antonija Gavranović

Pogledajte galeriju 3. večeri:

***

Očekivali smo da će petak uoči Uskrsa svi već pobjeći na produženi vikend i da ćemo se namučiti s našim izborom, a onda nam je na listi završilo čak devet stylish natjecatelja! U oštroj konkurenciji glavnu nagradu su ipak odnijele još jedna mama i kćer. Ivona Tudor je za svoj rođendan došla na sladoled s kćerkicom Evom, a kao neočekivani rođendanski dar stigla je kartica Arena Centra. Pa vi recite da se neki ljudi ne rađaju pod sretnom zvijezdom!

Eva Tudor, Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Eva i Ivona Tudor

 

Pogledajte galeriju 4. večeri:

***

Zadnju večer dok su svi u Arena Centru užurbano dovršavali uskršnji šoping, pred našim objektivom ležerno se prošetala gimnazijalka Paula Žugec koja se s frendicom kao “stilistička podrška” zaputila u potragu za outfitom za odlazak na vjenčanje. Nadala se da će susresti i g. Zeca kojeg je, kako kaže, upratila na Style Zagreb Instagramu pa je poželjela s njime napraviti selfi. Njezina casual stylish subotnja kombinacija bijele bluze s volanima i sivih traperica je na kraju, u žestokoj konkurenciji zadnje večeri, odnijela glavnu nagradu!

Paula Žugec, Tko je sve pobijedio u izboru najstylish posjetitelja Arena Centra - upoznajte 5 pobjednica

Paula Žugec

Pogledajte galeriju 5. večeri:

Čestitamo svim pobjednicima, a svima koji su se odazvali ovoj akciji posebno od srca zahvaljujemo jer smo uživali svakog od vas ponaosob upoznati i fotografirati!

Pozdravljamo vas do neke sljedeće prilike,

Style Zagreb 👯, Gospodin Zec 🐰 i Arena Centar » 🎀

Tags