Lijepe cure, ”ružne” šlape

Lijepe cure, ”ružne” šlape | Style Zagreb, šlape s krznom kako nositi

Vrućina preko 30 stupnjeva u Hrvatskoj pravi je trenutak za raport o šlapama čije pojavljivanje na društvenim mrežama izaziva žestoke, vruće reakcije.

Izrasle su iz ortopedskog šika koji je već nekoliko sezona dio ljetnih lookova i vrlo je prisutan na ulici, naravno zbog anatomske udobnosti.

No koliko god te šlape bile udobne i zapravo bi ih kolektivno trebali hvaliti jer se u njima konačno ugodno može provesti cijeli dan, negativne reakcije većine stavljaju ih na tron ozloglašene obuće.

Počelo je unatrag par sezona s gotovo klasičnim anatomskim papučama, ali to nije bilo dovoljno, moda nezaustavljivo istražuje svoje granice izdržljivosti pa su udobne papuče za ovo ljeto dobile neočekivani ukras – umjetno krzno.

I tako, kad zabilježimo djevojku na ulici, zanimljivog stylinga koji je ukomponirala uz ravne šlape s baby roza krznom znamo da neće biti ravnodušnih.

Kada nešto objavimo na Style Zagrebu već smo time dali naš sud, smatramo da je društveno i modno zanimljivo zabilježiti takav look i to je ono što mislimo i ovim šlapama.

One su dio ovogodišnjeg modnog trenda, onog rubnog dijela rezerviranog za modne buntovnike i pokretače novih trendova.

Na kraju zapamtite najvažnije modno pravilo: svatko ima slobodnu odjenuti i obuti ono što mu odgovara!

 

Modna linija posvećena stylish ženama

Upoznajte SistersJo »