Mirisi Pariza u Zagrebu i sjajan GIVEAWAY

Mirisi Pariza u Zagrebu i sjajan GIVEAWAY | Style Zagreb

 

Jedan od omiljenih rituala dok snimamo street style na zagrebačkoj špici je da navratimo u parfumeriju Martimex na Trgu bana Jelačića, istražujemo fine mirise i nove niche parfeme na policama ove ogromne i vrlo bogate parfumerije.

Tako smo prije neki dan Ana i ja bile na ugodnom druženju s gospođom, jednim od najpriznatijih ”noseva”niche scene, pafumerkom Karine Chevallier. Ona je došla u Zagreb govoriti o mirisu koji je nedavno dizajnirala i oblikovala u niche parfem. To su oni parfemi koje baš nećete tako lako pronaći u klasičnim parfumerijama, a sposobni su vas potpuno zavesti. Kada ih pomirišete to im jednostavno i želite dopustiti.

Ovu parfemsku ”nos elitu” u Martimexu ugošćuje naš kolega bloger i strastveni poznavatelj olfaktivne umjetnosti, Juraj Sotošek-Rihtarec, kojeg možete pratiti na blogu zanimljivog imena BL’eauOG » gdje Juraj, inače magistar političkih znanosti, zapisuje svoja iskustva i doživljaje intrigantnog svijeta niche industrije. Jednaku strast gaji i ka vinima pa se uz bok parfemskim nalaze i vinske recenzije. Blog koji vrijedi pratiti iako Juraja trenutno nema na blogu… friško se oženio 🙂

 

Happy birthday my love! #wedding #ourday #weddingday #birthday @poljak81 ❤️️🎁💥💃

A post shared by Juraj Sotosek-Rihtarec (@jurajbleauog) on

 

Prije nekoliko dana Juraj je predstavio nove niche zvijezde u Martimexovoj kolekciji. Riječ je o mladoj pariškoj kući Le Cercle des Parfumeurs Créateurs koja upravo okuplja najbolje “noseve”, a jedna od njih je Karine koja je stigla u Zagreb u društvu kreativnog direktora ove pariške parfemske kuće Oliviera Le Didrouxa.

Lime Absolue naziv je parfema u koji je Karin pretočila svoju viziju lijepog ljetnog jutra dok se odmarate u nekoj prirodom okruženoj morskoj destinaciji. Samo njegovo ime upućuje na limetu, a radi se o cijenjenoj perzijskoj limeti, s njom se našao drvenasti vetiver bez kojeg Karin ne može zamisliti dobar parfem i na kraju su nježne mliječne note zaokružile ovu cjelinu.

Mi smo imali priliku isprobati svaku komponentu odvojeno, doživjeti da nas perzijska limeta zanese, vetiver razbistri, kombinirati njihove mirise i onda isprobati sve u finalnom niche parfemu Lime Absolue.

On je samo dio kolekcije parfema Le Cercle des Parfumeurs Créateurs u kojoj je još 6 niche kreacija čija imena sada pokušajte dobro zapamtiti jer imamo dobar razlog! Niche Giveaway!

  • Vague de Folie Verte
  • A L’iris
  • La Dame Blanche
  • Osmanthe
  • Magnol’Art
  • L’eau a la Bouche
  • Lime Absolue

Niche parfem GIVEAWAY!

Na Instagramu StyleZagreb darujemo vam svih 7 bočica iz ove niche kolekcije. Parfemi su u zgodnom travel size pakiranju od 15 ml. Skočite u Martimex na Trgu, provjerite koji vam se od ovih parfema najviše sviđa i napišite nam u komentaru na Instagramu.

Možete se prijaviti do ponedjeljka 11. srpnja 2017. do 12 h.

iječ je o mladoj pariškoj kući Le Cercle des Parfumeurs Créateurs koja upravo okuplja najbolje "noseve", a jedna od njih je Karine koja je stigla u Zagreb u društvu kreativnog direktora ove pariške parfemske kuće Oliviera Le Didrouxa.

Sedam niche parfema pariške kuće Le Cercle des Parfumeurs Créateurs: La Dame Blanche / Osmanthe / Magnol’Art / L’eau a la Bouche / A L’iris / Vague de Folie Verte / Lime Absolue

 

iječ je o mladoj pariškoj kući Le Cercle des Parfumeurs Créateurs koja upravo okuplja najbolje "noseve", a jedna od njih je Karine koja je stigla u Zagreb u društvu kreativnog direktora ove pariške parfemske kuće Oliviera Le Didrouxa.

 

Najnoviji street style lookovi »