Što nosi glavna urednica celebrity portala Cover.Style

Što nosi glavna urednica celebrity portala Cover.Style | Style Zagreb

 

Ovih dana domaćoj internetskoj sceni predstavio se novi celebrity portal moćnog imena Cover.Style. A iza njega stoji naša kolegica, vedra i nezaustavljiva Sandra Njavro, dugogodišnja novinarka i prva urednica magazina Story.

Baš uoči lansiranja srele smo se na Ilici dok je ona trčala između sastanaka u ovoj plavoj haljinici branda Pinko, koji je pogodio ovu pravu zagrabačko-plavu boju, te lijepim sandalama Badgley Mischka sa šljokičastim potpeticama, a ja u potrazi za stylinzima koji će najbolje dočarati vječno pitanje – što odjenuti na posao u ljetnim mjesecima.

I baš taj njen styling mi se čini savršenim odgovorom na tu vječnu dilemu – s dobrom haljinom i lijepim sandalama nikada ne možeš fulat!

Za Sandru mogu reći da nije tipična fashionistica koja pati od aktualnih trendova. Kako se dugo poznajemo smijem svjedočiti da joj ormar obiluje biranim klasicima, a ima i poseban “dar” za fine cipele.

Njen najjači talent je da zna prva “ubosti” celebrity ekskluzive o kojima se danima i tjednima piše u medijima. Kada biste znali tko joj je sve plakao i ispovijedao se o ljubavima, prevarama ali i s kime je sve tulumarila na ekskluzivnim lokacijama zbilja bih vam probudila najveću ljudsku zavist –  ali neću.

Reći ću samo pratite Cover.Style jer odsad sve iz prve ruke možete doznati na tom celebrity/lifestyle portalu, a ostali će od nje prepisivati… kako to uvijek bude!

Što nosi glavna urednica celebrity portala Cover.Style | Style Zagreb

 

STYLING IDEJE:

Dvije cure i dva različita stila

VIDI VIŠE »