Style Zagreb za HTV: modni biseri

Snimatelj Marko Dimić Style Zagreb za HTV: modni biseri

Snimatelj Marko Dimić i Slavica Josipović

Tik prije nego je ozbiljnije zahladilo, jedno simpatično poslijepodne u studenom šetali smo se po Trgu bana Jelačića, uz miris kestenja te zvuke šansone koje su stizale od uličnog harmonikaša tražili smo modne bisere.

U stvari, pričali smo s modernim curama zašto se nama ženama često dogodi da neki modni komad prvo obožavamo, a ako ga i drugi počnu masovnije nositi olako zamrzimo i odbacimo. No, takve smo.

Pozvali smo u naše društvance i Borisa Banovića, modnog kritičara i dizajnera, a on nam je usput pokazao i novu kolekciju zanimljivih dioptrijskih naočala koje dizajnira ». Čim je on stigao i poredao naočale na terasi ispred Johann Francka, nastao je muving oko stola, svi smo željeli isprobati baš svaki model, ljudi sa susjednih stolova su se nadvirivali i polako približavali.

Style Zagreb za HTV: modni biseri Boris Banović

Boris Banović

 

Za kraj pozvali smo našeg kolegu s kojim smo prije nekoliko godina radile skupa u redakcijama magazina Cosmopolitan i Stilist, poznatog modnog neznalca i iskrenog ženoljupca Ribafisha.

Ana Josipović i Domagoj Jakopović Ribafish

Ana Josipović i Domagoj Jakopović Ribafish

 

Tri zgodne i moderne cure pokazale su nam svoje omiljene kombinacije ove jeseni:

Apsolventica managementa i ekonomije, Paula Helena Martinović, obožava predimenzionirane džempere ove sezone. Nosi ih uz minice i visoke čizme.

Style Zagreb za HTV: modni biseri Paule Helena Martinović Instagram

Paula Helena Martinović

 

Kostimografkinja i stilistica, Dominika Mandić, ispričala nam je svoju love story o kimonu.

Dominika Mandić Instagram Style Zagreb za HTV: modni biseri

Dominika Mandić

 

Studentica modnog dizajna i manekenka, Ana Gavran, kaže nam da su trenirka hlače sjajan ulov, uz ravne cipele ili visoke potpetice, svejedno, izgledaju sjajno, kaže zgodna Mostarka.

Ana Gavran

Ana Gavran

 

Uostalom pogledajte cijeli prilog:

 

Zanimljivo:

Saaaaavršen tuš! Osjetite svilenu kišu na koži »