Najpoželjniji na proljentoj šoping listi modernih cura: krupni rebrasti pleteni kardigan

krupni rebrasti pleteni kardigan

 

Kardigani su mi oduvijek bili neka vrsta “comfort” mode. U jednom trenutku bez kardigana nisam mogla zamisliti poslovno odijevanje na prelazu sezona. Pogotovo u proljeće kada se temperatura od jutra do večeri zna promijeniti i do desetak stupnjeva.

Znate one situacije kada ujutro krenete na posao i vani je prohladno, stignete u ured koji je zaleđen jer ste svi jučer po odlasku iz ureda zaboravili zagasiti hlađenje koje ste upalili kad je poslijepodnevna temperatura poskočila i dobro zagrijala cijeli ured, a klima onda nastavila hladiti cijelu noć.

E u tim situacijama najviše cijenite kardigan jer, osim što lijepo izgleda, taj komad garderobe brižno zagrije ramena, ne da hladnoći da se probije do bubrega i može zagrijati ledena stopala ako zatreba.

Iz nekog razloga kardigani su proteklih sezona pomalo pali u zaborav, a fokus se prebacio na balonere i traper jakne.

Ipak u Instagram feedove nam sve češće uleti dobra kombinacija sa sjajnim komadom ovog dragocjenog pletiva – mene, a i cijeli Instagram zapalila je vesta na blogerici Sashi Simon – LolaRioStyle i natjerala me u potragu.

 

Ovaj koji mi je zapeo za oko je stigao iz radionice I Love Mr Mittens no u ovoj karamel boji je odmah rasprodan, sivi » i crveni » će se ponovno vratiti u web trgovine, no povratak ove nijanse kardigana zasad ne najavljuju.

Rebraste pletene kardigane krupnijeg pletiva nije lako naći – ali dosad sam ove iskopala u online trgovinama dok u standardnim zemaljskim trgovinama ishod je zasad nula!

Definicija za potragu je – rebrasti pleteni kardigan krupnijeg pletiva:

 

 

 

 

Ako ne uspijete pronaći kardigan, ovi rebrasti puloveri također obećavaju dobar proljetni styling:

 

#details #fashionista #fashionblogger #fashionable #knitwear #fashionweek #style #trend

A post shared by Diana (@fashion_viadi) on

Pogledajte također: Obožavani Hollywoodski tretman lica i par briljantnih dermoaktivnih kapi »

Isprobali i rezultat je woow

Obožavani Hollywoodski tretman lica i par briljantnih dermoaktivnih kapi