Ona je već postala kraljica stila

Meghan Markle: Ona je već postala kraljica stila

#RoyalStyle 👑 @street_style_paris

A post shared by Trending✖Fashion✖Lifestyle✖ (@blogging4style) on

 

Zaručnica princa Harryja, glumica Meghan Markle, otkako je došla na scenu britanskog dvora, sa svakim novim pojavljivanjem oduševljava modnim stilom koji je izabrala za ovu royal dionicu svog života. Iznimno elegantna, profinjena, odmjerena no i vrlo moderna, Meghan zna nositi odjeću, a to je najbitniji detalj dobrog stila. Sa svojim izgledom ona je od početka pokazala da je itekako sigurna u odabir odjeće i svoj royal stil, te da se u njemu jako dobro osjeća.

Njezina ”šogorica” Kate Middleton, dosad je svojim stilom bila miljenica Britanije i vjerojatno je, ova Amerikanka koja ulijeće u kraljevsku obitelj, neće niti maknuti s tog trona jer Britanci ipak ”vole svoje”, no Meghan u stvari pokazuje i da ne planira biti konkurencija Kate nego svojim stilom na neki način upotpuniti i uljepšati britansku kraljevsku scenu.

Inače Meghan je najstarija u ovoj novoj ”mladoj” kraljevskoj postavci, tri je godine starija od svog princa Harryja, a i od Kate i Williama godinu dana. Inače i Kate je 5 mjeseci starija od svog supruga princa Williama. Nema što, William i Harry vole starije cure i to one s puno stila.

Jako nam se sviđa outfit u kojem se Meghan prije nekoliko dana pojavila, držeći za ruku princa Harryja, koji je inače jako dobro prati svojim stilom. Crna uska dolčevita Walford i široke lagane hlače s bisernim gumbima Veronica Beard stoje joj jako elegantno, a ovaj pročišćeni i jednostavan outfit može poslužiti kao sjajna inspiracija za tjedni radni styling.

Zabilježite, inspirirajte se i pratite ovaj simpa par.

 

Nekoliko hlača u stilu Meghan Markle…

 

Proljeće će biti sezona bluza, a ove sjajno idu uz elegantne hlače kakve nosi Meghan Markle…

 

Styling ideja: Zašto trapezice uvijek izgledaju moćno »