Spektakl na Trgu s novim pastelnim tenisicama iz Hrvatske

pastelne tenisice Guliver cijena

 

Iskustvo nam kaže – kad god se na StyleZagrebu pojave cipele iz Gulivera zaspe nas kiša pitanja – od kud su?! Tako je bilo ljetos kada smo ulovili ove lijepe zlatne platforme na vezanje »

A od ovog proljeća u Guliver su stigle tenisice iz njihove domaće dizajnerske radionice, dakle naš hrvatski proizvod! Znajući za ljubav fashionistica ka lijepim i modernim tenisicama te koliko su važna obuća u street style modi, odjurili smo isti čas do Guliverove trgovine i pokupili sve modele te odlučili ih isprobati na Trgu bana Jelačića. U ovoj misiji su nam pomogle moderne cure koje smo taj dan susreli, sve sudentice na zagrebačkim fakultetima!

 

Šarm je u pastelnim tonovima

Guliver tenisice dolaze u četiri pastelne nijanse koje su posljednjih godina iznimno obožavane među ženama i ne silaze s popisa hit boja: Millenial Pink, Creamy Gold, Athleisure boja pijeska i Ultra Violet! Usto, kroz dizajn ovih udobnih kožnih tenisica s gumenim potplatom protežu se dekoracije poput široke satenske trake za vezanje, zlatne ili srebrne zakovice, te modernih detalja u metaliziranoj boji kože.

Ove šarmantne Guliver tenisice spremne su osvojiti špicu, rivu i korzo, ali i s vama spremno krenuti put ovogodišnjih stilskih avantura!

Za našu prvu avanturu, ovdje na Style Zagrebu, dali smo im malo pariškog šarma: inspirirali smo se prugastim instalacijama Les Colonnes de Buren francuskog umjetnika Daniela Burena koje se nalaze u dvorištu Palais-Royala, mjestu koje je među fashionisticama trenutno najpoulatnija točka u Parizu za Instagram fotkanje.

Poznate prugice su se na jedan dan našle na Trgu bana Jelačića i pomogle nam da skupa s ovim slatkim studenticama ispričamo stylish priču o ovim novim hrvatskim tenisicama!

Pogledajte kakve modele tenisica su dizjanirali u Guliveru:

 

pastelne tenisice Guliver cijena, Tihana Čeljuska, studentica modnog dizajna i Karmen Stepanić, studentica ekonomije i menadžmenta na ZŠEM

Tihana Čeljuska, studentica modnog dizajna i Karmen Stepanić, studentica ekonomije i menadžmenta na ZŠEM

pastelne tenisice Guliver cijena, Tihana Čeljuska, studentica modnog dizajna i Karmen Stepanić, studentica ekonomije i menadžmenta na ZŠEM

pastelne tenisice Guliver cijena, Tihana Čeljuska, studentica modnog dizajna i Karmen Stepanić, studentica ekonomije i menadžmenta na ZŠEM Instagram

pastelne tenisice Guliver cijena, Tena Antunović, studentica zračnog prometa Instagram

Tena Antunović, studentica zračnog prometa

pastelne tenisice Guliver cijena

pastelne tenisice Guliver cijena

pastelne tenisice Guliver cijena, Anamarija Udovičić, studentica filozofije i teologije na KBF

Anamarija Udovičić, studentica filozofije i teologije na KBF

pastelne tenisice Guliver cijena

pastelne tenisice Guliver cijena

pastelne tenisice Guliver cijena, Anđela Jurišić i Korina Kovačević, studentice matematike na PMF-u

Anđela Jurišić i Korina Kovačević, studentice matematike na PMF-u

pastelne tenisice Guliver cijena

pastelne tenisice Guliver cijena

 

 

Guliver tenisice dostupne su u svim njihovim trgovinama te putem web shopa Guliver.hr, a sve buduće ponosne vlasnice jednih od najudobnijih tenisica na tržištu, nove modele mogu nabaviti uz 20% popusta. Obrazac za Klub vjernosti možete popuniti na svakom prodajnom mjestu ili iskoristite poseban promo code koji vrijedi za web shop te like/ share/ wear/ Guliver.

 

Imamo vedru prognozu – haljine koje popravljaju raspoloženje »

Svima nam treba kolorna terapija koja uključuje preeeekrasne haljine...

jer #proljece »