Eksperti komunikacije i njihov modni jezik

 

Prošli vikend Zagreb smo varali s Rovinjom gdje su se održavali Dani komunikacija, a kako smo znali da će se tamo okupiti zanimljiva pr/marketinška ekipa koja se uz suvremenu komunikaciju zna izražavati i probranim modno-stilskim jezikom otišli smo provjeriti i zabilježiti našom kamerom što se nosi u poslovno neformalnom okruženju.

Inače Festival Dani komunikacija profilirao se u jedan od važnijih profesionalnih događanja koji okuplja top predavače i vrlo zainteresiranu publiku koja suvereno vlada izazovom moderne komunikacije. A izazov koji smo mi sebi postavili bio je da provjerimo kako se ova ekipa nosi s modom i stilom.

Iako nam je namjera bila fotkati podjednako žene i muškarce, na kraju je muške boje obranio samo jedan i to Britanac, Oliver Kibblewhite – za sebe kaže da je globtroter, a na Danima komunikacija gostovao je kao predavač o virtualnoj realnosti.

Od nekolicine zanimljivo odjevenih domaćih dečki dobili smo košaru za fotkanje s izgovorom ”previše tulumarenja noć prije”, no generalno, moramo priznati da nas nisu niti posebno zadivili svojom stilskom pričom – vrlo basic komunikacija koja se sastojala od običnog bijelog ili sivog t-shirta s isto tako basic hlačama.

No zato su žene imale što za reći i naš iznenadni posjet ih nije zatekao. Ovo su po našem izboru najzanimljivije odjeveni sudionici na Danima komunikacija u Rovinju 2018.:

 

Nika Matić i Rita Rumora, studentice komunikacijskog menadžmenta

 

 

Marta Parat, studentica ekonomije

 

Barbara Tadić, voditeljica akreditacijskog ureda i volontera u agenciji HURA

 

Lucija Helena Kajić, tv voditeljica na HRT-u

 

Oliver Kibblewhite, voditelj specijalnih projekata u agenciji Rewind. Na Danima komunikacija održao je predavanje na temu: Zašto je virtualna stvarnost ultimativni alat za razvoj brendova.

 

Nikolina Jakšić, studentica poslovne ekonomije

 

Lucija Drača, apsolventica psihologije

 

Tamara Begić, savjetnica u marketinškoj agenciji

Tamara Begić, savjetnica u marketinškoj agenciji

 

Pogledajte također:

Moraš imati outfit za Zagreb i špicu! To znaju i u Hong Kongu!

vidi stil slatke stjuardese »