Tko je ta brineta zavodljive guste kose?!

Marija Pavičić: Tko je ta brineta zavodljive guste kose?! | Style Zagreb

Marija Pavičić

 

Za kraj naše proljetne priče o ljudima s lijepom kosom, koje je Vichy pratio prefinim darovima », vrhunskim proizvodima iz njihove Dercos palete, upoznali smo i djevojku iz njihove najnovije kampanje – Kosa bira Dercos! Ova linija osmišljena je da njeguje kosu žena i muškarca, a koja i jednima i drugima daje ono najljepše – zdravu i lijepu kosu.

Marija Pavičić nas je odmah zavela svojom prekrasnom dugom tamnosmeđom kosom.

 

U kampanji se nije pojavila sama nego sa svojim dečkom nogometašem Markom Pjacom. Kako mi, Style Zagreb, imamo vrloooo skromno znanje o nogometu saznali smo da Marko igra za reprezentaciju (bravo Marko) da inače igra u Juventusu (Torino, to smo znali) i da je sad na posudbi u Šalkeu (vjerojatno se piše drugačije). Zvučalo nam je kao neki turski klub, no Marija kaže – to je u Njemačkoj.
Super! Dosta o nogometu, ajmo mi o kosi.

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka

Marija i Franka

 

Na naše street style snimanje Marija nije došla s dečkom jer on je u Šalkeu, a to je dakle u Njemačkoj. Marko naravno, gdje god da ide, kosu redovito pere s Dercos Micro Peel šamponom što mu je izvrstan tretman nakon iscrpljujućih treninga na kojima se dosta znoji, kaže Marija, koja je na naš ”stylish date” stigla sa svojom godinu dana starijom sestrom Frankom s kojom cijeli život dijeli ormar, odjeću u njemu smatraju zajedničkom ”bez obzira koja je odradila šoping”, dijele kozmetičke proizvode pa tako i Dercos Densi Solutions.

Vichy Dercos Sensi Solutions, šampon za tanku i slabu kosu
Vichy Dercos Sensi Solutions, balzam za tanku i slabu kosu

Vichy Dercos Sensi Solutions, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu

Obje su sretnice s dugom ravnom kosom s tim da je Frankina ipak nešto tanja pa je stoga i sklonija zapetljavanju, a i mora je fenirati i peglati. Marija ništa od toga ne mora:

”Imam ravnu, gustu i tešku kosu. Zvuči komplicirano za održavanje, ali zapravo i nije. Uvijek je ravna, čak i nakon brzinskog sušenja fenom bez prevelike muke s feniranjem ili peglanjem.”

 

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

Franka Pavičić

 

Nekako smo očekivali da će nam ispričati i kako jedna drugoj pomažu oko kose, feniranja i stylinga kose, ali nije tako. Dok Marija svoju kosu samo osuši, osim za posebne prilike kada to prepušta frizeru, Franka svoju redovito sama sređuje i kaže da je u tome majstorica.

Ove dvije studentice (Franka studira pedagogiju, a Marija fizioterapiju) kada je u pitanju moda vole mladenački izgled, češće su u trapericama i ravnim cipelama, ali kada je prilika, obje se vole dotjerati, odjenuti haljinu i visoke potpetice.

Uz njihovu bogatu kosu to zvuči kao sjajna priča o ljepoti naših djevojaka!

 

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

Marija Pavičić Marko Pjaca Vichy sestra Franka Pavičić

 

Dercos Densi Solutions

Vichy Dercos Densi Solutions

 

Laboratorijska ispitivanja su pokazala povećanje od 40% volumena već nakon jedne upotrebe Dercos Densi linije. Stoga, ako vas muči ispadanje kose, ako je želite malo udebljati i ojačati provjerite ovu zanimljivu Vichy liniju!

Bez parabena, silikona i bojila linija Dercos Densi Solutions iz laboratorija Vichy sadrži šampon, balzam i serum te potiče rast i najvažnije – kosi dokazano popravlja gustoću!

Više o ostalim Vichy proizvodima za vrhunsku njegu kose doznajte na ovom linku »