Zovu se Borba, izgledaju spektakularno, dolaze iz Hrvatske, Nijemci ih već obožavaju

Ana Josipović Instagram Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

Ana Style Zagreb i Borba sunčane naočale

 

Predstavljamo vam nove, jako fora i izuzetno kvalitetne sunčane naočale koje dizajnirao Boris Banović. Čovjek koji je godinama poznat kao modni kritičar, Fashion Guru, esteta po prirodi, dizajner po školovanju, showman po karakteru, evo ga ovaj put u dizajnu naočala i to jako dobro radi!

Linija sunčanih naočala koju je nedavno lansirao zove se vrlo ”borbeno”, Borba by Envy My Specs, a zapravo se Banović duhovito poigrao prvim slovima svog imena i prezimena Bor-is Ba-nović.

Njegove “cvike”, kaže nam, vrlo se precizno izrađuju u domaćoj tvornici s dugogodišnjim optičarskim iskustvom, ručno svaki model. Što se tiče dizajna napravio je vrlo ozbiljnu kolekciju u kojoj se pojavljuju trendi modeli na kojima se izmjenjuju tonirana i metalizirana stakla s nekoliko varijanti acetatnih i metalnih okvira. Upravo te varijacije omogućavaju da nađete naočale koje vam savršeno pristaju na licu! Specifičnost Banovićevih naočala je da ima iznimno kvalitetne leće jer im bojanje leća koje daje ton staklu ne umanjuje oštrinu vidljivosti što je čest problem sunčanih naočala, čak i onih iz puno skuplje dizajnerske kategorije. U kvalitet stakala ćete se uvjeriti u par sekundi kada prvi put pogledate kroz njih.

Iako snažno modernog karaktera, dizajn odiše i laganim retro potpisom. Sa svakim parom imate dojam da se spremate zaputiti na neki dobar ljetni tulum u baru na plaži i ostati tamo nekoliko dana u dobrom raspoloženju, s dobrim društvom i odličnom plesnom glazbom.

One sa zelenkastim staklima osobno mi se najviše sviđaju – jako me podsjećaju na naše zajedničko estradno-novinarsko putovanje od prije desetak godina na kojem smo plesali u jednom takvom baru, ali i zajedno plovili.

Nasred nemirnog karipskog mora svi smo bili zeleni od visokih valova koji su nas zapljuskivali, onako, baš u nijansama koje danas vidim u naočalama koje dizajnira Banović. Neću ići u detalje karipske priče, ali moram jednu stvar reći – svi koji su dotad zamjerali Banoviću na njegovom britkom jeziku, a našli su se na tom brodu u blizini nikad zelenijeg Banovića, trajno su ga zavoljeli.

Na predstavljanju naočala Borba koje je lansirao skupa s poslovnim partnerom Andrejem Munivranom vladala je prava borba među gostima koji su željeli isprobati naočale jer teško je pronaći one koje vam ne stoje. Inače, prije Hrvatske naočale su već probile led u Njemačkoj gdje su jako dobro prihvaćene.

Zato možemo samo dodati – dobro odabrano ime za itekako zanimljivu domaću dizajnersku kolekciju sunčanih naočala koja se od ovog tjedna ekskluzivno prodaje u zagrebačkom Nicolas Concept Storeu (Vlaška 8, tel. +385995330308) pa stoga najiskrenije preporučamo da navratite i isprobajte Borbu!

Sve modele možete pogledati na web stranici BORBA »

ili na Instagram stranici »

Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Instagram Boris Banović

Ana Josipović Instagram Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

Dizajner Boris Banović, Jelena Rozga i Andrej Munivrana

Dizajner Boris Banović, Jelena Rozga i Andrej Munivrana

Slavica Josipović Instagram Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

Ovo su ta famozna zelena stakla koja su mi se posebno svidjela!

Ana Josipović Instagram Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

Dok sam ja birala četvrtaste formate, Ani bolje pristaju okrugli ili avijatičarski Borba okviri!

Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Instagram Boris Banović

Slavica Josipović Instagram  Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

Ana Josipović Instagram Borba dizajnerske sunčane naočale, Style Zagreb Boris Banović

 

Što stylish cure sada kupuju »

Pogledajte također:

Instagram je za nju premali

vidi više »