Kombinacije u kojima znaš da si Vogue

što odjenuti na Novu godinu Reserved i Vogue

 

Ovih novogodišnjih blagdana možete, odjeveni u street style, sa sigurnošću izgledati ”vogue”. Za to se pobrinuo popularni brend Reserved iz poljskog lanca high-street brendova kojeg već nekoliko godina imamo na domaćoj sceni, a cure ga jako vole nositi jer je 1) moderan, 2) svakodnevan 3) vrlo povoljan. E pa Reserved je za ovaj vrhunac sezone pripremio limitiranu kolekciju u suradnji s britanskim izdanjem časopisa Vogue!

Capsule-kolekcija od devet posebno dizajniranih komada neodoljivo podsjeća na retro novogodišnje tulume iz vremena Studija 54 i nezaboravnih osamdesetih, kada su party outfiti poput ovih vladali modnom scenom.

Kolekcija koju su zajedno stvorili urednici britanskog Voguea i dizajnerski tim Reserveda sastoji od devet sjajnih komada. Nama su za oko prvo zapele vesta i suknja žarko ružičaste boje koje su ujedno i jedini koloriti u cijeloj kolekciji. Ostali komadi su haljine, suknje, bluze i sako u crnoj i srebrnoj boji, kombinirani s točkicama na prozirnom materijalu te šljokicama.

Svakako navratite ovih dana u Reserved, pogledate cijelu limitiranu kolekciju Reserved x Vogue, zaplešite u kabini dok je isprobavate jer to je najbolji način da osjetite njezin ”vogue”.

 

Reserved