5 zlatnih pravila za podizanje svakog outfita

 

Potkraj zime zna ponestati ideja što odjenuti. Čini nam se da svaki dan izgledamo isto, umotani u omiljeni pulover i kaput.

Trik za razbijanje modnog sivila je u malim stvarima tj. u modnim dodacima koji instantno razigraju kombinaciju. To itekako zna Reserved u kojem smo ovih dana pronašli odličan izbor zanimljivih torbica, marama, ukrasa za kosu, ali i komade statement nakita.

Insprirani ovim sjajnim modnim dodacima donosimo vam: pet načina kako začiniti svaki outfit i dati mu željenu dozu privlačnosti:

 

Torbe

Okrugle u obliku lopte, trokutaste ili pravokutne, na nama je da odaberemo torbu koja nam se najviše sviđa i krenemo u novi dan. Pritom ne moramo stati samo na jednoj, možemo imati omiljeni model za svaki dan u tjednu.

Remenje

Upečatljiv remen „nosi“ cijelu kombinaciju, isto kao što i decentni remen daje dašak elegancije i senzualnosti kada ga neobavezno namjestimo oko struka.

 

Marame

Nošenje marama je vrlo lukav način da se cjelokupni izgled premjesti iz već viđenog u originalan. Najbolje kod toga je što ne trebamo paziti na boje, čim šarenije, tim bolje!

Ukrasi za kosu

Kada izostane i najmanji tračak inspiracije za odijevanje, jednostavno obucite svoj omiljeni outfit i stavite kopču, traku ili neki od ukrasa za kosu. U tren oka ćete izgledati bolje! Prednost je dodatno u tome što funkcionira savršeno i na frizuri koja nije baš tako savršena.

 

Nakit

Kopirati osamdesete i pritom izgledati sjajno, mnogo je lakše nego što zvuči. Naizgled jednoličan outfit pretvorit će se u profinjeni look uz nekoliko raznih modela visećih naušnica ili krupnih narukvica.

 

U nastavku pogledajte sjajne komade koje smo pronašli u Reservedu, spremni da baš ovo vrijeme na kraju zime učine razigranim i stylish: