Bijele starke ne blijede iz ulične mode

 

Teško je reći jesu li se vratile ili bijele starke nikada nisu ni otišle s ulične modne scene!

Popularnost su stekle još davnih dana, kako bi ljudi u slengu rekli, ”prije sto godina”. Svojom jednostavnošću, Converse bijele starke, osvojile su srca mnogih zaljubljenika u brend i postale tenisice, koje ako nemaš, nisi IN. One su klasik ležernog stila koji je itekako opstao sve ove godine i sigurno su jedan od najprodavanijih sneakera ikad.

Njihov prepoznatljiv dizajn i udobnost, ono su radi čega im se i danas mnogi vraćaju. Starke nisu samo tenisice, one su simbol slobode, opuštenosti i stava, a njihova najjača strana je što ujedinjuju generacije, nose ih svi, od tinejdžera koji tek otkrivaju njihovu povijest, pa sve do nekih starijih generacija, bivših buntovnika.

Za ovo proljeće, ShoeBeDo preporučuje Conversice kao odličan izbor za sve ulične modne kombinacije, one u traperice ili haljinice jer popularne bijele starke slažu se i uklapaju u svaku modnu priču. Uvijek djeluju kao osvježenje koje svojom pojavom najavljuje neko toplije, sretnije vrijeme, podsjećaju na duže sunčane dane i uživanje u ljetnim šetnjama gradom. Najbitniji info je da se bijele starke mogu pronaći u svim ShoeBeDo dućanima.