Ovo su sandale vedrih boja s najboljom visinom pete!

sandale Guliver

Guliver sandale proljeće/ljeto 2019.

 

U Guliveru kao da ženama čitaju misli: jarke boje, nude nijanse, klasični komadi, kopče, mašnice… Ukratko, sve što žene požele, kada je u pitanju obuća, nalazi se u novoj ljetnoj kolekciji! Dok smo, “gurajući se” uz druge kolegice, u Guliverovom press showroomu razgledavale kolekciju predstavljenu za proljeće/ljeto ’19, sa svake strane se moglo čuti: “Jao baš ovakve želim!”, “Pa ovo mi je omiljena visina pete, u njoj možeš provesti cijeli dan”, “Obožavam nude nijansu!”…

Ono što Guliver obuću » redovito karakterizira je da uvijek jako dobro pogodi visinu pete koju žene vole nositi. Njihovi udarni modeli imaju visinu do 7 cm – to znači da noga izgleda elegantno, no visina nije prenaporna za stopalo pa u njima bez problema se može prvesti cijeli dan.
Želite još udobnije? Onda su za vas sandale s blok petom visine oko 5 cm. Stigle su u svim ponuđenim bojama od bogate crvene, zelene, limun žute do klasične bež i crne.
Modeli s ravnom petom dolaze također u svim predstavljenim nijansama koje vladaju ovoljetnom kolekcijom, ali imaju i svoj specijalni šareni točkasti model sandala za koje slutimo da će postati omiljeni kod mnogih.

Poput prethodnih kolekcija, i ova je prepoznatljiva kao 100% hrvatski proizvod koji svake sezone iznova oduševi ljubitelje mode i posebno vedre obuće. Svi modeli su napravljeni od talijanske kože, jer o visokokvalitetnoj izradi i trendovskom dizajnu brine Guliver ekipa!

U Guliveru su nedavno lansirali i liniju atraktivnih basic tenisica – pogledajte kako su zablistale na zagrebačkoj špici »

 

sandale Guliver

sandale Guliver

sandale Guliver

sandale Guliver

sandale Guliver

sandale Guliver

Guliver basic tenisice

Kolekcija Guliver basic tenisica