JEDNA NEOČEKIVANA KOMBINACIJA UZ PINK TORBICE

Birkenstock šlape chic


Po ranijim reakcijama većine vas koji pratite naš blog dalo se zaključiti da su tenisice u stajliš kombinacijama za mnoge još uvijek big no no. Mi to razumijemo i poštujemo. No moramo vas razočarati jer s ovim postom vam nećemo dati opravdanje za odbojnost koju osjećate ka ovom jačajućem trendu.

Što je najbolje, zapravo nije niti riječ o trendu – više o lančanoj i logičnoj reakciji koja se razvila iz potrebe za lijepom i udobnom obućom nakon seksigradovskog perioda mučenja u vrtoglavim potpeticama.

I da ne bude zabune – sve je ok s potpeticama ali ako svaki dan klapate do posla, uskačete u autobus i tramvaj i po cijeli dan trčite… e onda noge nakon par sati nošenja štikli počnu boljeti i naravno otiču.
Sve ovo vam govorimo iz razloga jer se iza ugla kotrlja još “gori” trend – Birkenstock šlape (>>) i sve njihove izvedenice, a koje su fashionistice pionirke žestoko prigrlile i glačaju u njima street style piste.

S curama poput Lene Dunham i ostale Girls ekipe koje danas drmaju scenom i brišu sve one idealizirane slike života na visokoj peti, moramo vas izvijestiti da se ovog trenda nećemo tako lako riješit.

Jedan način da ”malo popravite” dojam su mega ženstvene ružičaste torbice.

IDEJE ZA LOOK: