Mlada redateljica Arija Rizvić – specijalistica da lijepu haljinu ”razbije” robusnim cipelama

Arija Rizvić

 


Tek stasalu kazališnu redateljicu Ariju Rizvić sreli smo prvi put prije 4 godine kada je iz Rijeke stigla na studij režije u Zagrebu », a ovu je godinu zabilježila nekoliko sjajnih uspjeha. Pa vrijeme je da čujemo što se u međuvremenu dogodilo u njezinom životu i kako se u sve to uklapaju moda i trendovi…

– Kada smo se prvi put sreli bila sam brucošica na Akademiji dramske umjetnosti, a sad ste me uhvatili na završetku studija, na kraju jednog i početku novog životnog razdoblja. A taman sam obavila i ljetni šoping i naletim na vas, kakva telepatija!

Pratimo te na Instagramu, naredale su se u posljednje vrijeme neke nagrade za tvoj rad, čini se da obećavaš?

– Krajem prošle godine završila sam predstavu “Povratak” koja je premijerno izvedena u studenom u Zagrebu, a ovog proljeća je osvojila nagradu publike za najbolju predstavu na kazališnom Festivalu Marulićevi dani u Splitu i još dvije glumačke nagrade na Festivalu glumca.

Režirala sam i dvije glazbeno-dramske predstave, ovog travnja “Nakon Katarine: ruski velikani 19. stoljeća”  izvedenu u atriju Galerije Klovićevi dvori, realizirana je u sklopu velike izložbe Katarina Velika – carica svih Rusa iz Državnog muzeja Ermitaž. A prošle godine Shakespeareov San ljetne noći, u Lisinskom, u kojem je sudjelovalo preko stotinu izvođača – sedam glumaca, zbor i simfonijski orkestar. Velika ekipa i ja.

A tvoj stil u ove 4 godine – je li se promijenio, sazrio, jesi li krenula nekim novim putem?

– Sigurno je postao zreliji i ženstveniji, no i hrabriji, sklon promjenama i novim stvarima. Volim kombinirati više stilova – trendovske s retro komadima, volim puno boje i nakita. Posebno imam strast ka naušnicama.

Što si imala na sebi kad smo se sreli?

– Haljinu iz Mohita, čizmice iz Zare, torbu iz Bershke.

 

 Arija Rizvić

 

Krajem prošle godine bila si nam gošća u prilogu koji smo snimali za htv ». Tada si umjesto elegantnih salonki uz svečanu haljinu obula vrlo robusne alternativne platforme. Jesu li možda neke ženstvene potpetice u međuvremenu ušle u tvoju garderobu ili i dalje briješ kao i ranije?

– Baš sam nedavno kupila elegantnije štikle, no više volim otkačene cipele s debelom petom ili platformama, tako da ako nosim neku svečanu haljinu onda je namjerno volim “razbiti” s nekim ludim cipelama.

Imaš li stilske uzore?

– Moja mama Jasna je moj uzor. U zadnje vrijeme sam počela dosta nositi neke njezine odjevne komade iz mladosti i super mi se uklapaju u retro stil koji volim ponekad furati.

Imaš prekrasan ten… otkrij nam tajnu!

– Od mame sam naslijedila dobar ten, lice njegujem samo dnevnom kremom i ponekad uključim tonik za lice.

Kozmetički proizvodi koje posebno voliš?

– Mirisne kreme za tijelo i parfemi.

Koji se kozmetički proizvod uvijek nađe u tvojoj torbici?

– Roza ruž za usne.

Cura si s mora no tvoj ten izgleda kontinentalno bijel. Kako se štitiš od sunca?

– Genetika. Kad je sunce jako obavezno stavljam Garnier kremu za zaštitu od sunca.

Voliš li imati zagasiti ten i možeš li ga uopće postići?

– Najviše volim onu prvu laganu nijansu koju uhvatim na početku ljeta. Ne volim se previse sunčati pa ni ne pocrnim previše.

Jesi li kupila novi badić za ovo ljeto, kakav? Ili ako nisi, kakav želiš?

– Planiram uskoro u potragu, uvijek nosim dvodijelni badić. Volim kad je jarke boje ili šareni i kad je ukrašen perlicama, trakicama…

 

Arija Rizvić

Arija Rizvić

Arija Rizvić

Arija Rizvić

Arija Rizvić

 

Što stylish cure sada kupuju »

 

Pogledajte također:

Tretman koji preporodi kožu lica u par minuta

vidi više »