Na plažu se ne ide bez dobrog “pekmeza”

Pekmezi za sunčanje Olival

 

Izležavanje na suncu je, kako bi se modnim jezikom reklo, “old fashioned”, no brončana put ipak neće tako lako izaći iz mode, a put do nje danas ide preko pažljivijeg i pametnijeg sunčanja. Zato su ljubitelji neodoljive brončane puti postavili novi standard, a to je da se na plažu ne ide bez pekmeza!


Riječ je o ugodnim gel kremama koje ubrzavaju razvoj lijepe osunčane boje koja će se dugo zadržati na koži, a koža će biti izrazito meka te posebno svilenkasta na opip. Inače, samo nanošenje pekmeza je iznimno ugodno i ne ostavlja ljepljivi trag kako bi se ”na prvu” moglo pomisliti. Upravo zato klub obožavatelja pekmeza za sunčanje raste iz godine u godinu, a dva zanimljiva prirodna proizvoda pronašli u hrvatskoj radionici fine kozmetike – radi se o uljima za sunčanje te pekmezima koji su od ove sezone sa zaštitnim faktorom, izrađuje ih Olival, a sastojci su im prava delicija za kožu, evo ih:

Dakle, prirodno tamnjenje kože s Olival SunTané pekmezom potiču hranjiva ulja oraha i mrkve, dok su za njegu i održavanje postignute preplanulosti zaslužni ulje sezama, ekstra djevičansko maslinovo ulje i hranjivi kakao maslac.

Preporuka za postizanje brončane puti s ovim pekmezima je ovakva: prvo nanesite zaštitni faktor, potom hranjivi pekmez i spremni ste za hvatanje boje. Ako ste osjetljivijeg tena i želite veću zaštitu, obradovat će vas SunTané pekmez sa zaštitnim faktorom 10+, prvi pekmez koji u sebi sadrži i zaštitne filtere, a dolazi iz domaće radionice, što je stvarno izvrsna vijest.

 

Isprobajte i tekuće pekmeze

Ako ste ipak skloniji laganijim teksturama od pekmeza, posebno ako ovog ljeta nosite badiće svijetlih boja, predlažemo vam da isprobate brzo tamnjenje uz SunTané suho ulje koje ima isti sastav kao i pekmez, no izuzetno se brzo upijaju, razvijaju prekrasnu brončanu put, a ten čine svilenkastim, mekim i zaglađenim.

Pekmezi za sunčanje Olival

A što je ljeto bez malo zlatnih čestica?

Svoje počasno mjesto pronašle su upravo u SunGold zlatnom ulju za brže tamnjenje. One će suptilno istaknuti i dodatno naglasiti sjajnu, osunčanu kožu.

Rekli smo vam, totalna delicija za kožu. Uživajte!

Pekmezi za sunčanje Olival

 

Više informacija o Olival proizvodima za ubrzano tanjenje kao i cijene možete provjeriti na www.olival.hr »

Pogledajte također:

Street style obožava kombinezone, a neki su stigli i pred oltar

vidi više »