Instagram potraga: Otkud je suknja? Gdje naći te tenisice? Imamo odgovore!

street style Nika Miladin Instagram moda jesen zelena suknja & Other Stories

 


Dva street style outfita koja smo proteklih dana zabilježili na našem Instagramu potaknula su najvažnije instagramsko pitanje – je li zna netko otkud je…

Pa idemo redom:

Kišni početak rujna motivirao je ovu lijepu mladu djevojku da obuje gumene čizme. Pa iako su čizme potaknule raspravu je li već vrijeme za njih i moraju li biti Hunters na kraju je isplivalo najvažnije pitanje  – otkud je ta lijepa zelena suknja?

Zelena boja nas već neko vrijeme inspirira i privlači, haljine u toj boji prve se rasprodaju », a evo sada vidimo da se zelena ljubav prenosi i na suknje.

Ova minica s volanima je iz ultra popularne trgovine & Other Stories » koje nažalost nema u Hrvatskoj. Inače dolazi iz H&Movog lanca i omiljena je šoping destinacija brojnih fashionistica, no limitirano dostupna u većim svjetskim gradovima. Prema najavama ove jeseni otvara se trgovina u Beču koja će našoj regiji biti najbliža pa eto lijepog razloga za jesenski posjet austrijskoj prijestolnici!

street style Nika Miladin Instagram moda jesen zelena suknja & Other Stories

 ***

Uz sve modele tenisica koje svakodnevno viđamo u Instagram feedovima po izvještaju platforme Lyst » ove glomazne bijele Fila Disruptor tenisice po traženosti i popularnosti, zamislite, smjestile su se uz bok Gucci remenu. Da, ovaj retro model koji je Fila dovukla iz 90ih jako je tražen i svako malo se rasproda. Zasad ih ima na Asosu – Fila Disruptor »

 

street style Melissa Ivana Strkalj Instagram moda jesen bijele retro Fila Disruptor tenisice 90te

 

Pogledajte također »

Iznenadit će vas boja čizama koju stilisti obožavaju 😯😯😯 »»