Zatitra li vam srce na lijep putni kofer?

Gucci + Globe-Trotter kabinski kofer

Gucci + Globe-Trotter kabinski kofer

Nova miljenica iz Guccijevog arsenala torbi u stvari je kabinski kofer s kotačićima koji je nedavno lansirala ova moćna talijanska kuća na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom. A on svojom bajkovitom maštom, baš svaki put uspijeva zagolicati modni svijet. I opet je to učinio. S bogatim Gucci printom i kožnim remenjem koferčić » je izrađen u luksuznoj britanskoj radionici kofera Globe-Trotter »


Dok se polako spremamo na godišnje odmore i putovanja ovaj model stigao je u pravi čas da nam srce zatitra kad ga ugledamo. Jer tko ga ovako ušminkanog ne bi poželio provozati po aerodromima?!

Sad dolazi trenutak da mu kažemo cijenu – 2.500 eura.

Ipak, pronašli smo mu i jednu zamjerku. Ova fina izrada, čini se, ima i svoju težinu pa je sam koferčić težak čak 4,6 kilograma, što je polovica dopuštene ručne prtljage. No jasno nam je da ovaj Gucci kolačić i nije baš zamišljen za ekonomsku klasu!

 

 

 

 

Kako god bilo, dizajnom nas je oduševio, a evo još nekoliko kabinskih kofera koji ne ostavljaju ravnodušnim:

 

Ted Baker

Koferi s mašnicama najprodavaniji su, a svakako i najslađi, modeli modne kuće Ted Baker. Dolaze u bebi roza i crnoj boji, a cijena im je 235 eura.

Ted Baker

 

Away

Sviđa nam se i ovaj brenda Away koji smo pronašli na Net-a-porteru u, posljednjih sezona iznimno poželjnoj, nijansi roza boje – rose gold. Cijena mu je 495 eura.

 

Away

 

Globe-Trotter

Retro koferi ove britanske dizajnerske kuće izgledaju poput francuskih macaronsa, stilom se mogu se smjestiti i u novele Agathe Christie. A cjenovno između 1500 i 1800 eura.

 

Gucci

I za kraj još jedan Gucci, ovaj put klasični. 2.400 eura.

 

 

 

 

ZANIMLJIVO: Sjajna vijest: omiljeni & Other Stories stigao u Asos »